Jutta Leerdam knalt bijna uit haar bikini op deze foto’s

Jutta Leerdam knalt bijna uit haar bikini op deze foto's

Jutta Leerdam knalt bijna uit haar bikini op deze foto’s. De schaatkampioene is een beeld dat niemand erg vindt om naar te kijken. Ook deze keer heeft de schaatster weer een prachtig beeld achtergelaten op haar Instagram. Ze plaatst namelijk een foto waarin ze een bikini aan heeft die veel te klein is voor haar lichaam. De beeldschone Jutta is op de foto samen met de enige echte Jake Paul te zien. Hij heeft hier ook genoeg om naar te kijken. 

Jutta Leerdam in een te kleine bikini

Dat Jutta Leerdam een prachtig lichaam heeft, hoef ik jullie natuurlijk niet meer te vertellen. Dit keer heeft ze weer een prachtige keuze gemaakt voor een bikini. Ze heeft namelijk een veel te kleine bikini gekozen. Al haar vormen spatten zowat uit de bikini. 

Jutta te kleine bikini 1
Jutta Leerdam knalt bijna uit haar bikini op deze foto's 4

Samen met Jake Paul in Amerika

Jutta Leerdam is samen met Jake Paul naar Amerika vertrokken. Hier heeft ze weer een prachtige bikini aan om in te zwemmen. Op de foto is ook te zien dat Jake Paul zijn ogen uitkijkt. Door er zo goed uit te zien, heeft Jutta Jake helemaal in haar macht gekregen. 

Op het moment is ze in Amerika om samen met Jake naar haar schoonmoeder te gaan om ze te ontmoeten. Jake is zelf al een keer in Nederland bij de ouders van Jutta geweest, maar ze is zelf nog nooit naar zijn moeder gegaan. Blijkbaar viel Jutta ook bij de moeder van Jake Paul wel in de smaak, want ze hebben de hele dag lekker gekletst. 

Jutta weet Jake helemaal in te palmen

Op de andere foto is te zien hoe Jutta Jake helemaal in aan het palmen is. Dit doet ze door hem een kleine massage te geven in haar knellende badkleding. Hier is het ook weer goed te zien hoe Jutta Jake helemaal laat kwijlen van haar verschijning. 

Jutta te kleine bikini 2
Jutta Leerdam knalt bijna uit haar bikini op deze foto's 5