John de Mol liegt ons voor: Nieuw seizoen van Massa is Kassa in de maak 

John de Mol liegt ons voor

Een tijdje geleden heeft John de Mol aangegeven dat Talpa niet verder gaat met Massa is Kassa filmen tot er een uitspraak komt in de mishandelingszaak. Inmiddels is er besloten dat de zaak uitgesteld wordt, maar Peter Gillis heeft tijdens een belafspraak met Boulevard ook een interessant nieuwtje gedeeld. Ze zijn volop aan het filmen voor het elfde seizoen van Massa is Kassa. Dit houdt in dat John de Mol niet eerlijk is over het vervolgen van Massa is Kassa. 

Peter Gillis en Talpa over het nieuwe seizoen van Massa is Kassa

Tijdens een belletje met Massa is Kassa is Peter Gillis erg enthousiast aan de telefoon te horen. In het telefoontje vertelt Peter Gillis over de nieuwe opnames van Massa is Kassa. Ondanks dat Talpa een statement naar buiten heeft gebracht dat ze wachten met de opnames voor een nieuwe Massa is Kassa tot de mishandelingszaak voorbij is, zijn ze nu dus al begonnen met de opnames. 

Ondanks dat ze eerder aangegeven hebben niet meer verder te gaan met de opnames van Massa is Kassa, hebben ze besloten dat ze toch weer verder willen gaan. Nadat Boulevard Talpa opgebeld heeft, zeggen ze ineens dat ze toch zijn begonnen met opnemen. Blijkbaar is er toch nog een lichtje aan de horizon voor Peter Gillis. 

De belastingfraude van Peter Gillis

Naast een mishandelingszaak is er laatst bekend geworden dat Peter Gillis ook een enorme belastingfraudezaak aan zijn broek krijgt. Het schijnt dat hij de laatste jaren niet zo nauw met de regels van de belastingdienst om is gegaan. Als je kijkt naar de schaal waarop Peter Gillis te werk gaat, is de kans groot dat het een enorm onderzoek wordt. 

Nu het ook een zaak gaat worden, is de kans groot dat het Peter Gillis enorm veel geld gaat kosten. Hij is al veel kwijt aan de boetes die hij opgelegd krijgt. Misschien kan de belastingfraudezaak zo groot worden dat dit Peter Gillis de das om kan doen. Gelukkig heeft Peter Gillis altijd nog ome John die hem kan steunen met extra geld.