Johan Derksen is bang voor de toekomst van Vandaag Inside: “We hebben niks aan meneer Frans Klein”

Johan Derksen is bang voor de toekomst van Vandaag Inside

1 augustus gaat Frans Klein de baan van Marco Lauwerens overnemen als baas van Talpa. Johan Derksen heeft op dit nieuws gereageerd en lijkt er niet zo blij mee te zijn. Sterker nog, hij geeft aan bang te zijn voor de toekomst van Vandaag Inside. Als Johan Derksen hier al bang voor is, betekent dit het einde van Vandaag Inside?

De nieuwe baas van Talpa

Het werd gisteren duidelijk dat Marco Lauwerens ging stoppen bij Talpa als zenderbaas. Zijn positie wordt overgenomen door Frans Klein, die er voornamelijk bekend om staat dat hij Sinterklaas speelt bij Vandaag Inside. Naast dat hij Sinterklaas speelt, is er nog een reden waarom Frans Klein een bijzondere keuze is als zenderbaas. 

Er wordt ook onderzoek gedaan naar de rol van Klein in dit hele verhaal. Het vermoeden gaat namelijk rond dat hij al het een en ander wist over de misstanden met Matthijs van Nieuwkerk. Ondanks deze problemen heeft John de Mol alsnog voor Frans Klein gekozen als zenderbaas. De kans is aanwezig dat dit weer een vorm van vriendjespolitiek is binnen de zender. 

Johan Derksen over de toekomst van Vandaag Inside

Johan Derksen heeft laten weten hoe hij de toekomst van Vandaag Inside ziet. De heren van Vandaag Inside zijn zo groot geworden door de unieke chemie die ze met elkaar hebben, maar dit botst af en toe ook. Johan Derksen is bang dat dit een invloed gaat hebben op het programma. Eerder was Marco Lauwerens er altijd om dit soort problemen te sussen, maar Derksen is bang dat Frans Klein deze rol niet kan vervullen. 

“Vandaag Inside gaat de kerst niet halen. Als we weer zo’n ontploffinkje hebben, wat ik niet uitsluit, dan hebben we niks aan meneer Frans Klein. Hij denkt direct dat hij in een gekkenhuis terecht is gekomen”, aldus Johan Derksen. Voor de fans van Vandaag Inside is het hopen dat ze het nog vol gaan houden en er geen ‘ontploffinkje’ voordoet. Enfin, het is wel bijzonder dat Talpa heeft gekozen voor een zenderbaas waar één van de presentatoren direct al vraagtekens bij heeft. Wat gaat dit uiteindelijk opleveren?