Joël Beukers reageert op haat Gio: “Zo zijn wij niet”

Joël Beukers reageert op haat Gio

Iedereen weet natuurlijk dat Gio Latooy regelmatig haat krijgen. Ook nu hij is begonnen met sporten bij Joël Beukers ontvangt hij weer veel haat, maar dit keer van de kant van de volgers van Joël Beukers. In een TikTok laat Joël Beukers weten dat hij hier niet over te spreken is. “Zo zijn wij niet”, vertelt hij tegen zijn volgers. Blijkbaar is hij helemaal over de rooie over de haat op Gio. 

Gio bij Joël Beukers aan het trainen

Sinds kort traint Gio Latooy samen met Joël Beukers. Voordat hij dit gedaan heeft, lijkt het alsof hij nog geen enkel gewicht in zijn leven aan heeft geraakt. Gio ziet er nog steeds uit alsof hij de hele dag alleen maar achter zijn computer zit of aan het vloggen is. Nu zijn huidige vriendin Jade constant aan het sporten is, heeft hij waarschijnlijk het idee dat hij ook een keer moet beginnen. 

Een makkelijke manier om dit te doen, is natuurlijk een andere influencer te vragen, in dit geval Joël Beukers. De volgers van Joël zaten hier blijkbaar niet op te wachten, want Gio heeft flink wat haat hierop ontvangen. Joël laat hierover weten: “We hebben Gio in de tent gehad. Die heeft nog nooit getraind. Die komt bij ons van: ‘Hé joh, ik wil ook iets doen met mijn leven in plaats van alleen vloggen’. Dan vind ik het heel vervelend dat we vooraf gaan janken op de persoon zelf. Ik vind het heel kinderachtig als je dat doet onder ons kanaal. Zo zijn wij niet!”. 

De waarde van Gio Latooy

Hierna laat Joël ook wat weten over de waarde van Gio Latooy. Het schijnt dat Gio 10.000 euro heeft betaald om met Joël Beukers te mogen trainen. Joël vindt dit echter van geen waarde: “Gio heeft een bereik dat veel groter is dan dat van mij. Dat is veel meer van waarde. Stop die 10.000 euro even lekker in je reet”. Hiermee probeert hij een duidelijk punt te maken. Gio is voor hem vooral van waarde omdat hij meer volgers heeft. Maar ja, Joël moet ook denken aan zijn bereik. Bekijk de video hieronder!

@groeitempel Frustratie over haatcomments @Gio Latooy | #joelbeukers #cleannutrition #motivatie ♬ Polozhenie – Izzamuzzic Remix – Скриптонит