Jeroen Pauw wil vervanger van Eva Jinek worden bij RTL: “Anders was ik hier niet”

Jeroen Pauw wil vervanger van Eva Jinek worden bij RTL

Jeroen Pauw heeft tijdens een interview met RTL Boulevard aangegeven dat hij het wel ziet zitten om de vervanger van Eva Jinek te worden bij RTL. Nu Eva Jinek van RTL naar de NPO gaat, heeft RTL een plekje over voor een talkshow. Aangezien Jeroen Pauw op het moment vooral bezig is met de talkshow Op1, is hij de ideale kandidaat om Eva Jinek te vervangen. Tussen neus en lippen door zegt Jeroen zelf ook dat hij dit wel ziet zitten. Zo zegt hij tegen RTL Boulevard, “Anders was ik hier niet”. 

Een nieuwe talkshow voor Jeroen Pauw

Jeroen Pauw heeft eigenlijk altijd succesvolle talkshows gehad. In principe is hij ook de mentor van Eva Jinek te noemen. Sinds Jinek in de talkshow business te vinden is, heeft Jeroen Pauw haar veel geleerd. Pauw zegt zelf ook dat nu Eva Jinek weer zwanger is, dat het geen gekke keuze is om naar de NPO te gaan voor een programma. 

Pauw heeft zelf een hele tijd bij RTL gewerkt, dus het zal helemaal niet gek zijn als hij overstapt. Door zijn eerdere prestaties zal Pauw helemaal geen gekke keuze zijn voor RTL. Misschien kan hij de matige kijkcijfers van Jinek ook een beetje goedmaken, maar dat is natuurlijk iets voor de toekomst. 

Pauw wil er niet veel over kwijt

Op het moment wil Jeroen Pauw nog niet zoveel kwijt over zijn terugkeer bij RTL. Hij zegt dat hij er ‘heel los in staat’. Eerst laat hij weten dat een talkshow veel van je vraagt als presentator. “Ik heb het nooit zo zwaar gevonden, maar ik hoefde ook geen kinderen naar school te brengen, dus dat scheelt natuurlijk ook heel erg”. 

Hierna laat hij aan RTL Boulevard weten hoe hij zelf over een comeback bij RTL denkt. “Als ik die gedachte zal hebben, zal ik hem niet met jou delen”, laat Jeroen Pauw weten, “En als ik hem helemaal niet zal hebben, dan was ik hier niet. Ik werk nu bij de NPO met veel plezier, maar ik heb ook bij RTL gewerkt, met veel plezier. Ik sta er dus heel los in”.