Jan Smit brandt fans af: “Wanneer doe je het wel goed?”

Jan Smit brandt fans af

Jan Smit brandt fans af. Hij was afgelopen weekend in het Belgische Hasselt te vinden voor een optreden, maar zijn fans waren daar niet echt te spreken over zijn optreden. De fans hebben wat kritiek op Jan Smit geplaatst op Facebook, waar Jan Smit via zijn Instagram op gereageerd heeft. Jan Smit voelt zich direct op zijn teentjes getrapt door de opmerking van de fan. 

Fans hebben kritiek op Jan Smit

Blijkbaar kan Jan Smit het niet hebben als iemand kritiek op hem heeft. Een bezoeker van zijn concert merkt namelijk op: “Jammer dat je veel tijd nam om de briefjes van de fans te lezen of voor de foto’s. Ze kunnen dit beter na het optreden doen. Wij komen voor de liedjes en de ambiance. Je had zeker 2-3 liedjes meer kunnen zingen”. Een andere fan van Jan Smit stemt hiermee in: “Dat vond ik ook, het enige minpunt van de avond”. 

Al is dit een klein beetje kritiek, vat Jan Smit het direct heel persoonlijk op. Zo plaatst hij de berichten van Facebook op zijn Instagram verhaal waar hij het volgende bij schrijft: “Wanneer doe je het nou wél goed?”. 

Kritiek Jan Smit
Jan Smit brandt fans af: “Wanneer doe je het wel goed?” 3