Jan Roos: Victoria Koblenko: inkt is gif, kogels geen punt.

Jan Roos: Victoria Koblenko: inkt is gif, kogels geen punt.

Als deugen en puur opportunisme samensmelten krijg je Victoria Koblenko. Nog voordat woke alles kapotmaakte met die vernietigende discriminerende ideologie riep de Oekraïense al hoe we het hier allemaal beter konden doen. Ik vind het sowieso wat aanmatigend dat mensen die naar mijn land zijn verhuisd hier eens even gaan uitleggen wat wij verkeerd doen. Ik zou zeggen, blijf lekker in je eigen habitat dan. Enfin, Koblenko heeft zichzelf weer eens overtroffen.

Victoria Koblenko: inkt is gif, kogels geen punt

Ze zat gisteren bij de talkshow van Renze Klamer enorm te deuggleuven met als hoogtepunt dat ze vertelde dat kassabonnen ook al dodelijk zijn. “Nee, we gaan het zometeen hebben over de gezondheidseffecten van alcohol, maar de gezondheidseffecten van inkt wat dus op die bonnen zit, is dus ook bewezen hartstikke slecht voor je.” Het blijkt totale nonsens te zijn. Die bonnen worden op gerecycled paper gebrand en niet geprint. Er is dus helemaal geen sprake van inkt, laat staan van extreem giftige inkt, waar je ziek van wordt. Maar dit soort types vinden waarschuwen voor slechte dingen er nou eenmaal bij horen.

Er is dus helemaal geen sprake van inkt, laat staan van extreem giftige inkt waar je ziek van wordt

Wat mij wel opvalt is dat Victoria niet alleen de klimaat/milieu/gezondheids-kaart trekt wanneer nodig, ze zit ook overal te pleiten voor militair ingrijpen door het Westen in haar geboorteland. Ze wil niet alleen dat wij miljarden in die oorlog pompen, onze wapens weggeven, maar ook onze soldaten gaan sturen. Hier op televisie waarschuwen dat je ziek kan worden van een kassabonnetje, maar wel Nederlandse jongens Russische kogels willen laten happen. Dan ben je niet alleen hypocriet, maar vooral heel erg gestoord.