Jan Roos: Vanavond groot nieuws over Peter Gillis bij Roddelpraat 

Jan Roos: Vanavond groot nieuws over Peter Gillis bij Roddelpraat 

Gisteren was de laatste Massa is Kassa op SBS6 te zien en dat is maar goed ook. De kans dat die gehaktbal op pootjes terugkeert is heel klein, ondanks dat er al een deel is opgenomen voor het volgende seizoen. Hoe ik dat zeker denk te weten komt door de Roddelpraat uitzending van vanavond. Zijn ex Nicolleke is bij ons te gast en doet een aardig boekje over hem open.

Vanavond groot nieuws over Peter Gillis bij Roddelpraat

Daarin vertelt ze onder andere openhartig hoe vaak en hoe lang Gillis haar al mishandelde en hoe lang de firma Talpa daarvan op de hoogte is geweest. Ik kan nu al zeggen dat het misdadig is geweest hoe deze vrouw is mishandeld door dikke Peter en behandeld is door de zender van John de Mol. Want, hallo daar is ie weer, De Mol was 100% ervan op de hoogte dat zij in elkaar werd geslagen door die vetbult. Dat noemde ze daar een privézaak, terwijl ze nou juist het privéleven van het stel uitzonden.

De conclusie dat John de Mol willens en wetens een crimineel, die zijn vrouw in elkaar timmert, een podium heeft geboden voor de poen is meer dan terecht

Ook klopt het dat Gillis Talpa betaalt en niet andersom, dat hebben we al eerder als nieuws gebracht in Roddelpraat. Dikke Peter betaalt alle productiekosten en krijgt zelf geen cent. De conclusie dat John de Mol willens en wetens een crimineel, die zijn vrouw in elkaar timmert, een podium heeft geboden voor de poen is meer dan terecht. Dat Gillis een vies vuil varken is die over lijken gaat is één ding, maar dat De Mol dit zonder knipperen faciliteert maakt hem de pooier van Peter.