Jan Roos: Sylvie Meis verkoopt zichzelf duur

Jan Roos: Sylvie Meis verkoopt zichzelf duur

Bij Sylvie Meis zijn er bij een inbraak 800.000 euro aan Hermes tassen gestolen. Dat is natuurlijk heel vervelend voor haar. En mensen moeten met hun gore jatten van andermans bezit afblijven. Alleen als je een miljoen aan handtasjes bezit hoe groot is het vermogen dan in hemelsnaam van die krielkip?

Sylvie Meis verkoopt zichzelf duur

Nederland was te klein voor Sylvie. Ze had hier immers alles al gezien. Getrouwd met een voetballer, rolletjes in Goede Tijden, Slechte Tijden en acteerwerk in de film Costa. Dan wordt het tijd om je vleugels uit te slaan, dan heb je het hoogst haalbare in dit land bereikt blijkbaar. 

En dus ging Meis naar Duitsland waar ze het nog heeft gemaakt ook door in jury’s te zitten in talentenshows. Wat natuurlijk heel opvallend is, want geen mens op aarde kan vertellen welk talent Sylvie zelf bezit. Als actrice was ze bijster slecht, als presentatrice was het ook niet best, als Duits jurylid vooral heel erg gemaakt en verder kan ik niet bedenken waar ze wel in uitblinkt.

Wat natuurlijk heel opvallend is, want geen mens op aarde kan vertellen welk talent Sylvie zelf bezit

Dat is een beetje flauw, want ze kan wel wat. Mannen verzamelen. Ze heeft de afgelopen jaren hem niet versleten met pissen, zeg maar. Van de een naar de ander en verloven, trouwen en scheiden gaat net zo makkelijk als een gebakken eitje bij het ontbijt. 

Het grootste talent is dat ze met haar kindvrouwenlijfje in de picture weet te blijven van de media en rijke kerels. Want als je een leuk bekkie hebt en geen problemen met je benen in de lucht te gooien als dat nodig is heb je voor je het weet een klein miljoen aan Hermes tasjes. Goed nieuws voor andere dames zonder serieus talent.