Jan Roos: Publieke Omroep haat Nederlanders

Jan Roos: Publieke Omroep haat Nederlanders

Terwijl in Frankrijk er duizenden auto’s uitbranden, winkels worden geplunderd, met de politie wordt gevochten, huizen en andere panden in de fik worden gestoken, mensen worden aangevallen, doden vallen en alleen al in Parijs 45.000 politiemensen in deze oorlogssituatie de boel proberen op te lossen komt het NOS Journaal met een item over hoe verschrikkelijk slecht en racistisch de agenten daar zijn. Het is om kotsmisselijk van te worden.

Publieke Omroep haat Nederlanders

Nooit hebben ze bij de NOS het idee dat er tienduizenden slachtoffers van deze rellen zijn die helemaal niets met een racistische politie te maken hebben. Je krijgt ook nooit eens te horen dat winkels plunderen of auto’s in de brand steken niet helpen om een jonge doodgeschoten crimineel terug te krijgen. Zijn oma heeft zelfs opgeroepen te stoppen met dit ziekelijke geweld, maar volgens de staatsomroep is het allemaal begrijpelijk omdat de politie fout is. Ook bij Nieuwsuur gingen ze op die voet verder, maar dit keer over de Nederlandse politie. De rellen zijn al overgeslagen naar België en zelfs Zwitserland, maar op de redactie moet er zijn gedacht dat wij toch ook wel ons portie verdienen.

Zijn oma heeft zelfs opgeroepen te stoppen met dit ziekelijke geweld, maar volgens de staatsomroep is het allemaal begrijpelijk omdat de politie fout is

Het ergerlijke is niet alleen dat de Publieke Omroep zo graag iedereen de schuld wil geven behalve de daders, na iedere Islamitische aanslag in Europa krijgen we immers ook te horen dat het aan ons ligt omdat we ze geen stage geven, en dat er nooit eens gekeken wordt naar het gedrag van deze allochtone jeugd. Zij zijn slachtoffer, dus dan moeten wij wel de dader zijn. Vandaar ook dat wij nauwelijks beelden in de mainstream media krijgen te zien van wat er wordt aangericht door dit tuig, we krijgen alleen maar te zien wat wij hebben aangericht. Namelijk miljoenen mensen die ons land slopen door ons toedoen.