Jan Roos: Linda de Mol aan het wippen met Erland Galjaard?

Jan Roos: Linda de Mol aan het wippen met Erland Galjaard?

Roddelblad Story komt met een opmerkelijk verhaal. Linda de Mol zou zijn betrapt in een hotel met Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk. Ik geloof er eigenlijk helemaal niets van. Ten eerste is Linda de Mol alweer een tijdje gezellig met vieze Jeroentje en gaat niemand zo opzichtig vreemd in een hotel, waar toevallig de paparazzi voor de deur ligt. Liever gezegd, als De Mol gefotografeerd wordt is dat meestal als ze de fotograaf zelf heeft uitgenodigd, zoals bij het plaatje van haar en Oekraïense vluchtelingen die in haar villa mochten komen logeren. 

Linda de Mol aan het wippen met Erland Galjaard?

Ze zullen dus wel een zakelijke bespreking hebben gehad in het aangrenzende restaurant. Dus leuke clickbait, maar verder saai. Galjaard heeft er overigens persoonlijk voor gezorgd dat ik geen baan kreeg bij SBS. Ik was werkzaam bij PowNed en we wilden graag ophef, dus sloegen we nogal om ons heen in de media. 

Toen mij werd gevraagd naar Erland, voor een rubriek in Het Parool, zei ik dat hij de man van Wendy van Dijk is en dat zij het deed met Thijs Römer. Maar dat ik dat beter niet kon zeggen omdat dat nogal slecht voor mijn televisiecarrière zou zijn. Niets bleek minder waar, want mijn afspraak met de zender werd een paar dagen later afgebeld. Galjaard heeft toen ook gezegd dat ik nooit werk zou krijgen bij commerciële zenders en dat kwam hij na. Wendy had op de radio gezegd dat ze me zou slaan en dat is ze gelukkig nog niet nagekomen.

Wat natuurlijk heel opvallend is, want geen mens op aarde kan vertellen welk talent Sylvie zelf bezit

Een andere reden dat het verhaal van Story niet waar kan zijn is omdat men in Hilversum peentjes zweet voor zowel De Mol als Galjaard. Story zou nooit zoiets als dit publiceren als ze al niet zouden weten dat het een onschuldig verhaaltje blijkt. Ook dit roddelblad weet meer dan genoeg over BN’ers dat ze nooit naar buiten zullen brengen. Dat komt omdat het een wisselwerking is tussen dit soort bladen en hun vulling. Je geeft wat, je neemt wat en je verzwijgt wat.