Jan Roos: Guido Weijers is een ouwe geilpijp

Jan Roos: Guido Weijers is een ouwe geilpijp

Dit stukje wordt de bekende boemerang. Ik smijt met alle kracht een verhaal de lucht in en uiteindelijk belandt die midden op mijn eigen bek. Ik zal het maar voor zijn. Ja, ik ben ook een ouwe geilpijp. Zo, hebben we dat gehad. Maar het gaat nu over Guido Weijers, de komiek.

Guido Weijers is een ouwe geilpijp

Al zeker tien jaar geleden hadden Jan Dijkgraaf en ik het al over de GuidoDM. Dat is als je via Twitter, dat was toen de Insta van nu, een dame een bericht stuurde met de intentie om in haar broekje te geraken. Dan gaf je een compliment, vroeg je waar ze woonde en hoe oud ze was of ze hobby’s had en zin om een potje te neuken. 

Ik heb me in die tijd daar ook zeker schuldig aangemaakt. Wat zeg ik, niet zo heel lang geleden liep ik tegen de lamp omdat ik zo nodig moest reageren op mooie meisjes en dat toonde ze de buitenwereld.

Ik heb me in die tijd daar ook zeker schuldig aangemaakt

Maar Guido is wel een ander verhaal. Deze schele aap schiet met hagel. Hij gooit er tientallen DM’s tegelijk uit en kijkt wie reageert. En op het moment dat ie er eentje aan zijn haakje heeft, dat haakjes schijnt trouwens bijzonder groot te zijn, trekt ie het visje binnen in zijn hotelkamer. Want dat doet ie. Hij zit in een hotel in bijvoorbeeld Rotterdam, dan stuurt hij alle chicks in de buurt een bericht en zo heeft ie altijd prijs. 

Ik ken persoonlijk tientallen dames die van hem zo’n bericht hebben gekregen, inclusief mijn eigen vrouw. Ik ken ook persoonlijk meiden die op de uitnodiging in zijn gegaan en ze zeggen allemaal dat ie er wel werk van maakt. Van de daad dan, want na het wippen vraagt hij je netjes om weer te gaan. Hij heeft immers een optreden de volgende dag.