Jan Roos: Enzo Knol heeft extremistische aanhang

Jan Roos: Enzo Knol heeft extremistische aanhang

Afgelopen uitzending hadden wij wat kritiek op een filmpje van Enzo Knol. De man die het steeds over Knol Power heeft zat te grienen als een schoolmeisje in een drie uur durend egodocument, waar Enzo ons liet zien hoe Enzo is opgegroeid. Hij zat in een internaat omdat hij nogal een tering kind was en ging daar dan heel erg om huilen met zijn moeder in zijn oude kamertje. Op camera natuurlijk, want elke traan is geld waard in vloggersland.

Enzo Knol heeft extremistische aanhang

Wij maakten daar wat grappen over en dat werd niet erg gewaardeerd door zijn fans. Dennis en ik kregen tientallen berichten dat we zo snel mogelijk dood moesten gaan en dat mijn kinderen vooral erg veel kanker moesten krijgen. Wat ik altijd wel interessant vind dat je zulke dingen iemand toewenst omdat hij niet aardig is geweest. Het is nou ook niet zo vriendelijk om dan als reactie iemands kinderen dood te wensen, me dunkt. Het hieronder staande stukje heb ik werkelijk ontvangen. Dit is 1-op-1 overgenomen van een bericht op Instagram. 

Het is nou ook niet zo vriendelijk om dan als reactie iemands kinderen dood te wensen, me dunkt

“Ben jij tog een onvolwassen kanker waardeloos ventje bahh zo spuug hekel aan jou mislukt kanslose viguur je had nooit geboren moeten worden man geakk en nooit kinderen moeten krijgen wat een fk waardeloos voorbeeld ben jij zeg beetje mense omlaag halen die het gewoon beter voor hebben staan dan  je zelf maar er wel kneiters hard voor werken en daar tog ook wel beetje van moge genieten en dat enzo ze emoties toont dat doen alleen echt manne en dat die wist dat het gevoelig zou zijn dit en dat bla bla wat je ook zei slaat nergensn op mogool ik heb juist respect en vind het alleen maar knap en dapper dat die een stuk van ze verleden deelt en op deze manier en  probeert te verwerken tfff echt triest ventje dat je bent had je mij nie moete flikke met wat je allemaal gezegd heb want ik had je echt al een rechter en een linker ge geven bahh walgelijke dikzak eend dat je bent pff echt geen respect voor je nul coma nulll”, aldus Enzo-fan Raymond van de Brink.

Met zulke fans zou ik ook een potje gaan zitten janken.