Jaimie Vaes stopt met alcohol: “Ik heb een resetknop ingedrukt”

Jaimie Vaes stopt met alcohol

Jaimie Vaes stopt met alcohol. De beste dame staat er natuurlijk bekend om dat ze wel van een feestje en een drankje houdt. Blijkbaar heeft ze nu besloten dat ze wil stoppen met alcohol. In een column bij Grazia laat ze dit van zichzelf horen. Jaimie woont op Ibiza, dus feesten kan ze hier genoeg, maar hier zit ze dus niet meer op te wachten. Hoe ze het in de column vertelt, lijkt het een beetje op opschepperij, maar het kan ook haar nieuwe levensstijl worden. 

Vrouw van extremen

Jaimie geeft in haar column aan dat ze een vrouw van extremen is. “Gezond eten en leven is vanaf het begin al een rode draad geweest in mijn leven”, zegt Jaimie: “In de tijd die ik nu achter de rug heb, is dit er wel eens in geschoten. Maar deze healthy lifestyle is iets wat ik vanuit huis mee heb gekregen. Daarom heb ik de afgelopen periode een resetknop ingedrukt. Ik ben een vrouw van extremen, dus ik leef nu enorm gezond”. 

“Ik ben compleet gestopt met alcohol drinken en ik sta iedere ochtend om zeven of acht uur op om naar de sportschool te sprinten”, vervolgt Jaimie, “Daarnaast ben ik enorm gezond aan het eten; veel proteïnes. Ik wil nu dat sterke en gezonde lichaam met gespierde benen en armen”. Het klinkt eigenlijk een beetje als een manier om op te scheppen hoe goed ze het doet. 

Zal ze ook geen drugs meer gebruiken?

Misschien is ze niet meer van plan om alcohol te drinken, maar zal dit ook hetzelfde gelden voor drugs? We weten natuurlijk dat Jaimie in het verleden wel van een lijntje hield, en haar beste vriend Koen Kardashian is een hele tijd verslaafd geweest aan de snuif. Het is dus maar de vraag of Jaimie ook geen drugs meer gaat gebruiken. 

Het leven op Ibiza draait ook veel om uitgaan, dus de kans is groot dat ze dit ook nog steeds doet. Nee zeggen tegen een drankje is dan al moeilijk, laat staan als je drugs voorgeschoteld krijgt. Het is maar de vraag hoe lang ze dit vol gaat houden.