Jaimie Vaes staat op de cover van de Playboy: “Er zullen pikante foto’s van haar verschijnen”

Jaimie Vaes staat op de cover van de Playboy

Jaimie Vaes staat op de cover van de Playboy. De kans is groot dat we binnenkort een aantal pikante foto’s van Jaimie Vaes in de Playboy gaan zien. Playboy heeft al aangekondigd dat ze meer bekende Nederlanders uit de kleren in het blad willen brengen. Blijkbaar is Jaimie Vaes ook één van deze BN’ers voor in het blad. Daarnaast werd het via Juicechannel ook bekend gemaakt dat ze één van haar weinige optredens heeft geannuleerd voor een onbekende reden.

Jaimie Vaes in de Playboy

Jaimie Vaes is één van de eerste BN’ers die we in de Playboy gaan zien. Over twee weken staat de shoot met haar gepland. Het is nog niet precies bekend wat er gaat gebeuren, maar het is wel naar buiten gekomen dat ze op de cover staat en er ook foto’s in de Playboy van haar gaan verschijnen. 

Jaimie Vaes playboy
Jaimie Vaes staat op de cover van de Playboy: “Er zullen pikante foto’s van haar verschijnen” 4

Eén van de weinige optredens geannuleerd

Jaimie Vaes heeft één van haar weinige optredens geannuleerd voor dit weekend. Ze heeft aangegeven dat dit door privé omstandigheden komt. De kans is groot dat dit te maken heeft met haar recente relatie die uit is gegaan. Ze waren gisteren beide in een bootje op de Amsterdamse grachten te vinden, maar vandaag volgen ze elkaar ook niet meer. Waarschijnlijk is er wat tijdens het boottochtje gebeurd dat Jaimie hier ook haar show voor af moest zeggen.

Jaimie Vaes relatie uit
Jaimie Vaes staat op de cover van de Playboy: “Er zullen pikante foto’s van haar verschijnen” 5