Jade Anna laat niets over aan de verbeelding: “Was best koud”

Jade Anna laat niets over aan de verbeelding

Jade Anna laat niets over aan de verbeelding. Jade Anna is wel vaker schaars gekleed te vinden op haar Instagram, maar dit keer laat ze helemaal niets meer over aan de verbeelding. Blijkbaar had ze het koud, want je kan haar voorgevel je gewoon helemaal aan zien staren. De andere vakantiegangers op Ibiza hebben iets om hun ogen uit te kijken, want Jade doet er niks aan om haar lichaam te verbergen. Ondanks dat er niet heel veel te zien is, kun je alles wel goed zien zitten. 

Gio is de nieuwe Snapking

De vriend van Jade Anna, Gio Latooy, is tegenwoordig de nieuwe Snapking. In zijn video’s zien we steeds vaker hoe hij Jade aan het ‘pranken’ is. Vorige week verscheen er ook een video waarin te zien was hoe het miezerige mannetje Enzo Knol de auto van Gio had gestolen om hem te ‘pranken’. Dit lijkt bijzonder veel op het gedrag dat we ook van Snapking zien. 

Misschien is het wel het idee van Gio om voortaan dezelfde soort video’s te maken als Snapking en Famke Louise destijds maakten. Dan heeft Enzo Knol de mogelijkheid om verder te gaan als Armoo. In het verleden heeft Gio wel vaker een aantal gekke stunts gehad, dus het zal me niks verbazen als hij weer iets achterlijks gaat doen. Maar ja, de tijd zal het ons leren.

De voorgevel van Jade Anna kijkt je aan

Op de foto die Jade plaatst is goed te zien hoe haar voorgevel je aankijkt. Als je in de comments kijkt, is het eerste wat je ziet natuurlijk een opmerking over de temperatuur: “Was best koud”. Deze opmerking wordt alleen niet door iedereen gewaardeerd. Onder de comment is een hele discussie ontstaan van mensen die het grappig vinden en mensen die het kinderachtig vinden. Kortom, het gaat weer helemaal nergens over. 

Het is wel grappig om te zien dat er ook comments onder staan van andere BN’ers die graag met zo min mogelijk kleding op de foto staan. Jutta Leerdam en Emma Heesters hebben beide gereageerd onder de foto. Kijk zelf maar: