Isa Hoes is bang voor haar eigen huis: “Het is eigenlijk niet wie ik ben”

Isa Hoes is bang voor haar eigen huis

Isa Hoes is bang voor haar eigen huis. In de Podcast Marc-Marie & Isa Vinden Iets laat Isa Hoes weten dat ze een hele bijzondere angst heeft. Ze laat namelijk aan de wereld weten dat ze bang is voor haar eigen huis. Het gebeurt natuurlijk niet elke dag dat je hoort dat iemand bang is voor haar eigen huis. Het hele voorval komt vooral doordat ze een nieuw huis heeft en toch niet zo blij is met hoe deze eruit is gekomen. 

Isa Hoes in haar nieuwe huis

Isa liet aan het begin van de aflevering direct weten dat ze in haar nieuwe huis zat en dacht: “Waarom ben ik niet helemaal blij?” Hierna vertelt ze direct dat ze bang is voor haar eigen huis. Zo laat ze weten: “Het is te modern, het is te strak en het is eigenlijk niet wie ik ben. Dus ja, ik ben een beetje bang van hoe strak mijn eigen huis is”. 

Verandering werkt maar niet

Ze laat ook weten dat ze er al wat aan geprobeerd heeft. Blijkbaar heeft dit ook niet geholpen, want ze zegt dat ze verandering ook maar niet werkt. Zo zegt ze hierover: “Elke keer probeer ik er iets aan te doen en dan denk ik weer: nee, dan komt het er nog strakker uit te zien. Maar dat wist ik nog niet zo goed”. Op het moment heeft ze dit zo ver laten komen dat ze zelf helemaal niets meer aan haar interieur wilt veranderen. 

Blijkbaar heeft ze het idee dat dit het nog erger gaat maken. Zo geeft ze aan: “Ik durf niet eens een schilderij in mijn eigen huis op te hangen. Ik ben bang dat het dan direct verkeerd is”. Wel zegt ze dat ze veel respect heeft voor het huis. 

Kleurtjes aanbrengen in huis

Isa heeft besloten om hulp in te schakelen bij het inrichten van haar huis, zodat het er wat minder ‘strak’ uitziet. Blijkbaar gaat het nu wel de goede kant op, want ze is nu van alles aan het veranderen aan haar huisje. Zo zegt ze zelf: “Ik heb nu helemaal de smaak te pakken. Ik heb gisteren staaltjes verf gekocht en ik heb er al helemaal zin in”.