Hoe zag Janice Blok er vroeger uit?

Hoe zag Janice Blok er vroeger uit

Hoe zag Janice Blok er vroeger uit? Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Janice windt er geen doekjes omheen dat ze zichzelf graag laat verbouwen. De ex van Donny Roelvink heeft dan ook veel aan haar gelaat laten veranderen. Ik ben een foto tegengekomen van hoe ze er vroeger uitzag en het verschil is echt bizar. De beste dame heeft flink wat aan haar hoofd laten verbouwen. 

Janice laat zich horen over haar ingrepen

Janice Blok heeft veel aan zich laten veranderen. Niet iedereen vindt het prettig om hier alles over te delen met de wereld, maar Janice vindt dit geen probleem. Janice heeft precies vertelt wat ze allemaal aan cosmetische ingrepen heeft laten doen. De hoeveelheid ingrepen die ze heeft gehad, zijn niet meer op twee handen te tellen. Wat ze precies heeft veranderd valt wel mee. 

Net zoals de meeste mensen is Janice begonnen met lipfillers. In 2011 heeft ze besloten dat het tijd was voor deze ingrepen. Naast haar lippen heeft ze ook haar neus, boezem en traangoten laten verbouwen. Zelf vindt ze dat deze ingrepen veel voor haar gedaan hebben. Het grootste gedeelte van de tijd draagt Janice ook graag een pruik. Wat is er niet nep aan deze vrouw?

Zo zag Janice Blok er vroeger uit

Op Instagram heeft het account House of Bratz een tijdje geleden een foto geplaatst van de oude Janice Blok en haar hoofd na het verbouwen. Er is flink wat veranderd, maar het is een beetje de vraag of dit wel goed uit is gekomen. Het is natuurlijk altijd een beetje wat je zelf mooi vindt. 

Janice heeft er zelf flink wat haat op mogen ontvangen. Niemand is het er mee eens dat ze haar hoofd heeft laten verbouwen, maar zelf lijkt ze het mooi te vinden. Het verschil is wel flink te zien. Kijk zelf maar!

Ziet Janice Blok er nu beter uit?