Het volgende verlies voor Gordon komt eraan: Hij moet zijn appartement onder de prijs verkopen

Het volgende verlies voor Gordon komt eraan

Gordon heeft de laatste tijd alleen maar met verliezen te maken. Als hij zijn contract bij Talpa niet verliest, verliest hij zijn hondjes wel bij het asiel. Nu lijkt het er ook op dat Gordon de komende tijd flink verlies gaat maken op zijn appartement in Amsterdam-Noord, hetzelfde appartement waar de politie in moest vallen voor de overlast van zijn verjaardag. De kans is groot dat hij deze woning onder de hypotheekprijs gaat moeten verkopen. Dit zal een flinke domper voor onze bipolaire cokejunk worden. 

De laatste tijd alleen maar verliezen voor Gordon

Het lijkt erop dat Gordon de laatste tijd alleen maar met verliezen te maken heeft. Het is laatst bekend geworden dat hij zijn baan bij Talpa kan vergeten, want hij scoort niet meer op tv. John de Mol heeft besloten dat ze Gordon laten gaan, aangezien zijn contract toch afloopt. Voor Gordon gaat dit wel flink balen zijn, want dit is één van de weinige vormen van inkomen die hij nog had. 

Daarnaast heeft hij laatst zijn hondjes naar het asiel in Dubai gebracht omdat hij de oppas voor zijn hondjes niet meer wilde betalen. Gordon was zelf eigenlijk nooit thuis, dus had hij een oppas die zijn hondje voor hem mocht opvoeden. Deze wilde hij niet meer betalen, dus heeft hij de hondjes naar het asiel gedaan in Dubai. Als hondjes in Dubai niet binnen drie maanden opgehaald worden, krijgen ze een spuitje. 

Het appartement van Gordon in Amsterdam-Noord

Gordon heeft een best mooi en ruim appartement in Amsterdam-Noord. Helaas voor hem is de kans klein dat hij dit appartement de komende tijd gaat kunnen verkopen. Zijn penthouse is een hele tijd in de verkoop geweest voor 3 miljoen euro, maar er is niemand gekomen met interesse in zijn appartement. 

Voor Gordon gaat dit geheid verlies opleveren. Hij heeft een hypotheek van 3 miljoen euro op het appartement genomen, dus als hij nog lager gaat zitten qua prijs, draait hij verlies. De kans is groot dat hij dan een verlies van minimaal een half miljoen gaat draaien. Aangezien hij al steeds minder geld heeft door zijn tekort aan werk, kan dit erg vervelend voor hem worden. 

De enige andere optie die hij dan naast verkoop nog heeft, is het verhuren van zijn appartement. De kans is dan groot dat hij rond de 10.000 euro per maand gaat vragen voor het appartement. Eerder heeft hij ook al verlies gedraaid met de verkoop van zijn villa in Blaricum. Hier heeft hij 350.000 euro verlies gedraaid.