Het nieuwe pannenkoekenrestaurant van Douwe Bob kampt nu al met problemen: Hij heeft nu al geen chef meer

Het nieuwe pannenkoekenrestaurant van Douwe Bob kampt nu al met problemen

Douwe Bob heeft het de laatste tijd niet mee zitten. Hij heeft sinds kort een eigen pannenkoekenrestaurant, maar dit restaurant kampt nu al met grote problemen. Deze problemen zijn voornamelijk vanwege het gebrek aan personeel in zijn restaurants. Het restaurant moest gisteren geopend worden, maar de eerste klanten konden hier niet eten vanwege het gebrek aan een chef. Zal Douwe Bob nu al personeel kwijtraken?

Het nieuwe pannenkoekenrestaurant van Douwe Bob

Douwe Bob heeft ervoor gekozen om een pannenkoekenrestaurant te openen in Egmond aan Zee. Tijdens een gesprek met RTL Boulevard heeft hij gezegd dat hij veel succes met het restaurant verwacht. Dit succes gaat waarschijnlijk een minder groot succes zijn dan er gedacht wordt, want hij heeft zijn restaurant, genaamd Bobby’s, helemaal niet kunnen openen. 

Een spion van Yvonne Coldeweijer gaf aan een reservering te willen maken bij Douwe Bob, maar hier direct in tegengehouden werd. “Ik wilde afgelopen weekend in Egmond reserveren om pannenkoeken te eten in zijn restaurant met mijn zoontje, maar aan de telefoon werd verteld dat ze geen chef meer hadden en druk op zoek waren naar een nieuwe”. Dit is een bijzonder verhaal voor een restaurant. 

Vertrokken met de noorderzon

Het lijkt erop dat de chef van Bobby’s met de noorderzon is vertrokken, ondanks dat Douwe Bob het restaurant wilde openen, is dit dus nog niet gelukt. Op het moment is hij druk bezig met het vinden van een nieuwe chef. Het wordt alleen wel de vraag waar hij zo snel een chef vandaan gaat halen als de eerste al zo snel vertrokken is. 

Zelf heeft de zanger er echter nog wel vertrouwen in. Hij verwacht groot succes met zijn restaurant en is ook erg enthousiast om dit avontuur te beginnen. Als het nu al fout gaat, is het wel een beetje de vraag hoe ver dit avontuur hem nog gaat brengen.