Het liefdesleven van Monica Geuze is een zootje: Wie gaat het uiteindelijk worden?

Het liefdesleven van Monica Geuze is een zootje

Het liefdesleven van Monica Geuze is een zootje. Monica Geuze gaat van de hak op de tak als het gaat om haar liefdesleven. Eerder plaatste ik een bericht over hoe Rijk Hofman kansloos zou zijn, maar dit blijkt helemaal niet het geval te zijn. Monica is met zowel Rijk als Stefan bezig. Wat Monica precies van plan is, is niet duidelijk. Haar ‘go with the flow’ gaat nu wel heel ver. Wie gaat het uiteindelijk worden?

Monica en Rijk

Monica Geuze is laatst weer met Rijk Hofman gespot op meerdere festivals. Zo was ze met Rijk op Chin Chin en Wish, dus ze doen nog wel dingen met elkaar. Het is voor ons onduidelijk wat Monica nou precies van plan is met de heren, maar volgens mij weet ze dit zelf ook nog niet zo goed. 

Op één van de festivals is er ook een foto gemaakt van Rijk en Monica die hand in hand aan het lopen zijn, terwijl onze glimworm Robbert Rodenburg het derde wiel mag spelen. Rijk lijkt alleen niet de enige te zijn met wie Monica aan het aanpappen is, want ook Stefan de Vries is slachtoffer. De twee zijn ook steeds vaker met elkaar te zien en misschien bloeit hier ook wat op. 

Glimworm derde wiel
Het liefdesleven van Monica Geuze is een zootje: Wie gaat het uiteindelijk worden? 3

Monica en Stefan

Monica Geuze en Stefan de Vries zijn ook steeds vaker bij elkaar te vinden. Het is dus niet duidelijk met wie Monica er nou vandoor wil gaan. Tijdens een optreden van Stefan de Vries was namelijk te zien hoe Monica het heel gezellig met hem heeft gehad. Het lijkt er niet op dat Rijk gedumpt is, maar het is niet duidelijk wat Monica van plan is.