Het is officieel: Marco Borsato staat compleet kansloos bij Leontine

Marco Borsato staat compleet kansloos bij Leontine

Marco Borsato staat compleet kansloos met Leontine. Na alle misstanden bij The Voice is eigenlijk alles in het leven van Marco Borsato stilgelegd. Ook zijn relatie met Leontine ging hierdoor uit. De twee waren al meer dan 20 jaar met elkaar getrouwd, maar na alle misstanden van Marco in combinatie met overspel, heeft Leontine besloten het uit te maken met hem. Nu Leontine ‘officieel’ weer aan het daten is met haar ex, staat Marco compleet kansloos bij haar. 

Leontine terug bij ‘de Waalwijkse narcist’

RealityFBI liet via Instagram weten dat Leontine weer terug is bij haar ex, John Huiberts. Ze noemen hem ook wel ‘de Waalwijkse narcist’. Het is nu officieel dat ze weer met elkaar aan het daten zijn, want ze worden weer regelmatig samen gespot. Naast de vakantie op Ibiza die ze twee weken geleden samen aan het vieren waren, zijn ze ook weer samen gespot in Den Bosch op een date. 

RealityFBI geeft aan dat ze erg gehaast over het terras aan het lopen waren, dus de spion geen foto kon maken. Maar gelukkig komt dit niet van één bron, want er zijn meerdere mensen die Leontine samen met John Huiberts gespot hebben in Den Bosch. Misschien is de liefde tussen haar en de narcist weer helemaal opgebloeid. 

Marco staat compleet kansloos

Een tijdje geleden lieten we weten dat Marco weer bij Leontine over de vloer komt, maar de kans is groot dat dit alleen is voor zijn kinderen. Voor de rest heeft hij geen reden om daar te komen, want Leontine is weer met een ander bezig. Het lijkt erop dat Marco compleet kansloos staat bij Leontine. 

Blijkbaar is Marco niet zo blij met het gebrek aan vrouwen in zijn leven, want hij wordt regelmatig erg chagrijnig ergens gespot. Het is natuurlijk maar de vraag of er vrouwen zijn die op Marco zitten te wachten. Misschien moet hij het eens proberen op een datingsite net als Gordon. Misschien krijg je dan dezelfde soort kansloos man als Gordon is. Natuurlijk zit niemand hierop te wachten, maar het zal natuurlijk wel grappig zijn om naar te kijken voor de roddels.