Het einde van de musical carrière van Romy Monteiro komt eraan: Ook bij Aida de musical is ze niet meer welkom

Het einde van de musical carrière van Romy Monteiro komt eraan

Nu Romy Monteiro zich zo misdragen heeft bij The Bodyguard zit de musical wereld niet meer op haar te wachten. Als een echte diva met sterallures is ze laatst weer bij The Bodyguard binnengedrongen, maar hier waren ze al heel snel klaar met haar, wat natuurlijk te verwachten is als iemand zich zo gedraagt. Helaas voor Romy betekent dit ook dat ze nu minder snel in aanmerking komt voor andere rollen. Komt het einde van haar musical carrière dichterbij?

Romy Monteiro misdraagt zich bij The Bodyguard

Gisteren kwam er naar buiten dat Romy Monteiro zich nogal misdragen heeft tijdens de repetities van The Bodyguard. Ondanks dat ze hier eerder de hoofdrol in speelde en de producent Stage haar geholpen heeft met bekend worden, gedroeg ze zich als een diva met sterallures. Monteiro heeft voor een aantal problemen gezorgd tijdens de repetitie. 

Als eerste kwam ze te laat. Niet een beetje te laat, ze kwam drie uur later pas aankakken. Hierna liep ze als een diva rond waardoor ze ruzie heeft gekregen met de regisseuse, die haar uiteindelijk heeft weggestuurd. Daar komt ook nog bovenop dat ze een aantal eisen had voor haar contract die niet haalbaar waren. 

Romy Monteiro krijgt geen rol meer

Romy Monteiro heeft al een tijdje de droom om bij Aida de musical auditie wilde doen. Hier wilde ze graag de hoofdrol krijgen, maar dit is niet gelukt. De moeder van Romy speelde toen ze jong was in deze musical, waardoor Romy nu zelf ook hierin wil gaan spelen. Helaas voor haar is de hoofdrol al vergeven. 

De kans is groot dat Romy haar auditie wel heeft gedaan, maar dat de productie niet op haar zat te wachten. Daarnaast kan het best zijn dat ze dezelfde eisen bij die productie neer heeft gelegd. Hoe dan ook, waarschijnlijk is haar carrière in de musical wereld voorbij als het zo doorgaat. 

Ondanks dat Romy Monteiro geen erge verschijning is om naar te kijken, schijnt ze helemaal over de top te zijn gegaan. In het echt is ze dus niet zo aardig. Als ze haar oude productie die haar groot heeft gemaakt al laat vallen, is de kans groot dat ze dit bij iedereen gaat doen waar ze mee samenwerkt. Als je dit beeld geeft, is de kans groot dat je geen werk meer krijgt.