Het eerste interview met Glennis Grace in tijden komt eraan: Glenda zit in de nieuwe Open Casa

Het eerste interview met Glennis Grace in tijden komt eraan

Glennis Grace laat zich voor het eerst in een hele tijd interviewen. Dit laat ze doen door niemand minder dan onze glimworm Robbert Rodenburg. Hij komt binnenkort met een nieuw programma. Het lijkt op Open Kaart, maar wordt Open Casa genoemd, want hij laat BN’ers op bezoek komen in zijn Italiaanse Casa. Ik ben benieuwd hoe eerlijk Glenda gaat zijn over haar verleden in de nieuwe versie van Open Kaart. 

De nieuwe Open Casa

Robbert Rodenburg heeft een tijdje geleden aangekondigd dat hij komt met een nieuwe serie genaamd Open Casa. Dit wordt een vijfdelige serie waarin hij over de grens gaat om gasten te ontvangen. Dit gaat hij doen in een luxe Italiaanse Casa. Hij is van plan om nog steeds de openhartige gesprekken te voeren met de gasten, oftewel het is gewoon Open Kaart, maar dan in het buitenland. 

Wat wel bijzonder is aan Open Casa is dat er ook dingen tussendoor gezien kunnen worden. Glimworm geeft aan meerdere dagen met zijn gasten op te trekken en ook verschillende activiteiten te gaan doen. Zo kunnen we dingen verwachten als een luchtballonvaart, een helikoptervlucht en een boottocht. Glimworm heeft al gezegd dat er oude bekenden van Open Kaart terug zullen komen, maar Glennis Grace gaat ook één van de gasten zijn. 

Glennis Grace speelt Open Kaart

Het komt niet vaak voor dat Glennis Grace het aandurft om Open Kaart te spelen. In interviews laat ze het liefst alles over haar verleden achterwege. Zal ze het tijdens de aflevering van Open Casa wel hebben over het incident in de Jumbo en hoe ze compleet gecanceld is? Bij Andy van der Meijde heeft ze al eerder het een en ander vertelt over haar taakstraf, maar hier bleef het bij. 

Veel mensen zijn benieuwd naar haar kant van het verhaal. We weten nu dat de comeback van Glennis Grace er ook aan zit te komen, dus dit is wel een makkelijke manier om beter in de media te komen. Tot nu toe staat Glenda namelijk alleen nog maar bekend om het incident in de Jumbo. Misschien gaat dit na een paar optredens en interviews eindelijk veranderen.