Het drama tussen Gordon en Gavin is nog steeds niet voorbij: Gavin heeft zijn verlovingsring weer om

Het drama tussen Gordon en Gavin is nog steeds niet voorbij

Het drama tussen Gordon en Gavin is nog steeds niet voorbij. Sinds kort is Gavin ook weer actief op zijn Instagram en op een foto die hij op zijn verhaal plaatst, zien we wel een heel bijzonder detail. Hij heeft de verlovingsring van Gordon weer om. RealityFBI deelde dit op hun juicekanaal met ons. Na al het publiekelijke drama tussen de twee is het dus nog steeds niet voorbij. 

Niemand weet meer wat er gebeurd

Het lastige tussen Gordon en Gavin is dat er van beide kanten verschillende dingen verteld worden. Gavin heeft heel lang zijn kant van het verhaal kunnen doen bij RTL Boulevard, waardoor Gordon van alles kwalijk genomen werd. Als het klopt dat het de verlovingsring van Gordon is die Gavin om heeft, kan het best zijn dat het verhaal toch net wat anders in elkaar steekt. Nu weet niemand meer wat er precies tussen die twee is gebeurd. 

De verlovingsring

Het kan best zijn dat Gavin het gewoon een mooie ring vindt, maar de kans is ook aanwezig dat er wat anders aan de hand is. Zo kan het zijn dat hij Gordon gewoon een beetje mist, maar als het verhaal anders in elkaar steekt, is de kans ook aanwezig dat hij zich schuldig voelt. Overigens kan het ook altijd nog zo zijn dat de ring gewoon bijzonder veel op de verlovingsring lijkt. 

Gavin verlovingsring
Het drama tussen Gordon en Gavin is nog steeds niet voorbij: Gavin heeft zijn verlovingsring weer om 3