Het begin van het einde van de Meilandjes is nabij: Ze willen het niet weten

Het begin van het einde van de Meilandjes is nabij

Het begin van het einde van de Meilandjes is nabij. De kijkcijfers van Chateau Meiland zijn de laatste tijd al steeds meer aan het dalen, maar inmiddels begint het zo dramatisch te worden dat het begin van het einde van de Meilandjes op tv is aangebroken. Een jaar geleden waren de Meilandjes nog dé realitysoap waar mensen naar keken, maar inmiddels begint het programma zijn waarde te verliezen. 

Martien Meiland wil maar niet opgeven

Martien Meiland heeft ooit in een interview gezegd dat hij gaat stoppen met Chateau Meiland als de kijkcijfers onder de miljoen komen. Dit punt is eigenlijk vanaf het begin van dit seizoen al aangebroken. De Meilandjes zijn niet meer wat ze geweest zijn en iedere aflevering van Chateau Meiland begint op elkaar te lijken. Kijkers zijn niet meer tevreden en gaan naar andere programma’s kijken. 

Vooral nu er ook andere realitysoaps naar voren komen, zoals De Bauers en De Roelvinkjes, maakt Chateau Meiland geen schijn van kans meer. De kans is erg groot dat dit het laatste seizoen is dat we de Meilandjes in dit format op tv gaan zien. Mensen vinden het nog steeds grappig om naar Martien en zijn begin te kijken, maar de grote hoeveelheid herhaling en het constante verbouwen valt steeds minder in de smaak. 

Laat nieuws in Chateau Meiland

Als er in Chateau Meiland iets anders wordt laten zien dan het verbouwen, dan is het oud nieuws. Zo worden er nu pas beelden laten zien van het begin van dit jaar. Dit had mooi kunnen zijn, als het nog niet in de media is gekomen. Het is niet zo sterk van de productie om het op deze manier aan te pakken. Voor de kijkers voelt het nu meer als een herhaling dan als nieuw beeld. Het begin van het einde van de Meilandjes is nabij.