Herman den Blijker misdraagt zich in het ziekenhuis: “Niemand kon er langs”

Herman den Blijker misdraagt zich in het ziekenhuis

Herman den Blijker misdraagt zich in het ziekenhuis. De chef-kok Herman den Blijker is bekend geworden van tv en verschillende reclames, maar nu lijkt het erop dat de bekendheid hem naar het hoofd gestegen is. Blijkbaar vindt hij zichzelf zo belangrijk dat hij voor het ziekenhuis in Rotterdam de hele weg blokkeert. Dit zal natuurlijk geen probleem zijn als hij hier geen anderen mee lastig valt, maar dit doet hij dus wel. 

Wie is Herman den Blijker?

De kans is groot dat niet iedereen weet wie Herman den Blijker is. Veel mensen kennen zijn gezicht wel, maar zijn naam niet. Herman den Blijker is een chef-kok die veel op tv te zien is. Hij is zelfbenoemd ‘de bekendste en meest succesvolle TV kok’. Hij is bekend van verschillende programma’s op tv, waaronder Herrie in de Keuken! en Herman zoekt Chef. 

Natuurlijk verbaast het ook niemand voor wie de kok werkt; Talpa. Herman is op tv misschien erg succesvol geworden, maar zijn restaurants doen het minder goed dan je misschien zal denken. Herman had een restaurant dat een Michelinster heeft ontvangen in 1997, maar deze is in 2002 weer ingetrokken. Nu heeft hij een redelijk goed lopend restaurant in Rotterdam, maar deze heeft geen ster ontvangen.

Herman den Blijker voelt zich beter dan de rest

Herman den Blijker heeft bij het St. Franciscus Gasthuis in Rotterdam wel duidelijk gemaakt dat hij zich veel beter voelt dan de rest. Een betrouwbare bron heeft ons laten weten dat Den Blijker zijn dure zwarte Range Rover voor de ingang van het ziekenhuis had geplaatst. Dit heeft ervoor gezorgd dat gehandicapten de busjes niet uit konden en ruim een half uur moesten wachten in de hitte. 

Aangezien het langer dan 20 minuten duurde, heeft hij ook een boete gekregen en is hij aangesproken door de aanmeldbalie. Nu blijkt het dat hij helemaal verontwaardigd aan het doen was, zijn bekeuring van de ruit pakte en met piepende banden weer weg gereden is. Het lijkt erop dat hij zich beter voelt dan de rest, omdat hij wel eens op tv te zien is.