Henny Huisman vindt dat Glennis Grace nog een kans verdient: “Iedereen moet een tweede kans krijgen”

Henny Huisman vindt dat Glennis Grace nog een kans verdient

Henny Huisman vindt dat Glennis Grace nog een kans verdient. Deze week kregen we te zien hoe Glenda optrad bij de begrafenis van de neergestoken Jimmy Schepers. Ze heeft haar best gedaan, maar het is de vraag of Nederland nog op haar zit te wachten. Iedereen op Twitter weet het niet zo goed, maar Henny Huisman neemt het volledig voor haar op. Huisman is van mening dat het tijd is dat Glenda nog een kans krijgt. 

De straf van Glennis Grace

Glennis Grace heeft zich een tijdje geleden erg agressief gedragen in de Jumbo, waar ze ook flink straf voor ontvangen heeft. Ze heeft hier een taakstraf van tweehonderd uur voor gekregen. Ze heeft nu het grootste gedeelte van de straf uitgezeten, maar wordt nog steeds door een groot deel van Nederland uitgekotst. Na haar belachelijke actie in de Jumbo is ze al haar optreden kwijtgeraakt en heeft ze een hele tijd niets meer kunnen doen. Henny Huisman vindt het tijd om hier verandering in te brengen. 

Glenda weer terug bij het Nederlandse publiek

Het enige wat Glennis nog heeft kunnen doen na haar actie in de Jumbo, is optreden in Israel. Haar optreden op verzoek van de familie van Jimmy Schepers is de eerste keer dat ze weer in Nederland te zien was. Henny Huisman laat hierover weten op Twitter:

Vervolgens reageert hij op iemand die op hem heeft gereageerd met nog een tweet:

Hij vindt dat ze een tweede kans moet krijgen omdat ze helemaal geen moordenaar is. Waarschijnlijk heeft ze wel van haar straf geleerd. Het is alleen maar de vraag of Nederland nog op haar zit te wachten.