Heleen van Royen vergeet haar bh tijdens het sporten

Heleen van Royen vergeet haar bh tijdens het sporten

Heleen van Royen vergeet haar bh tijdens het sporten. Van Royen is de laatste tijd veel in de sportschool te vinden om haar prachtige lichaam te onderhouden. Deze keer vergeet ze een bh aan te doen tijdens het sporten. Op een foto die ze op Instagram plaatst is te zien hoe haar boezem je recht in je ogen aan zit te kijken. Natuurlijk hebben we de schrijfster al een eerder in de Playboy gezien, maar dat maakt het niet minder mooi om naar te kijken. 

Heleen van Royen krijgt veel commentaar

Sinds Heleen van Royen bezig is met haar afgetrainde lichaam, krijgt ze veel commentaar van haar volgers. Er zijn volgers die haar volledig supporten, maar ze krijgt ook veel haat. Van Royen krijgt regelmatig comments die haar laten weten dat ze te dun wordt. Zelf is ze hier niet zo van gediend, dus bijt ze ook vol van zich af. 

Heleen krijgt comments, zoals: “Niet meer afvallen.. Je wordt te mager..”. Van Royen is hier zelf niet van gediend en bijt ook weer van zich af: “Niet meer aankomen, je wordt te dik”. Zal Heleen van Royen de body positivity ook te ver willen nemen? Hoe dan ook ziet ze er goed uit.

Heleen van Royen is haar bh kwijt

Tijdens een foto die ze in de sportschool maakt, is te zien hoe Heleen van Royen duidelijk geen bh aan heeft. Je kunt haar boezem je gewoon aan zien kijken. Natuurlijk is Van Royen ook niet schuw voor de camera, want de beste dame heeft al een keer in de Playboy gestaan. Hier stond ze zonder kleren op de voorpagina van het tijdschrift. 

Nu blijkt het ook dat ze een tijdje geleden weer benaderd is door het tijdschrift. Misschien gaan we haar in de toekomst dan nog een keer in de Playboy zien. Als ze haar afgetrainde lichaam al op Instagram wil laten zien, kan dat natuurlijk ook goed in de Playboy. Hoe dan ook, het is een prachtig aanzicht om naar te kijken. Waarschijnlijk trekt ze ook genoeg aandacht in haar sportschool met dat prachtige lichaam.