Hakim Ziyech rijdt zijn peperdure Rolls Royce compleet in de prak: “Hij heeft het ongeluk zelf veroorzaakt”

Hakim Ziyech rijdt zijn peperdure Rolls Royce compleet in de prak

Profvoetballer Hakim Ziyech heeft gisteravond zijn peperdure Rolls Royce compleet in de prak gereden. Hij wilde het laten lijken alsof de passagier het ongeluk had veroorzaakt, maar het is later bekend geworden dat hij dit zelf heeft gedaan. Getuigen zeggen dat Hakim zelf in het voertuig is gestapt, ondanks dat hij iets te diep in het glaasje heeft gekeken. Blijkbaar vond hij het een goed idee om alsnog te gaan rijden en zijn vriend de schuld ervan te geven. 

Van je vrienden moet je het hebben

Hakim Ziyech heeft zijn vriend keihard genaaid met dit ongeluk. Iemand heeft bij GeenStijl aangegeven dat Hakim zelf het ongeval heeft veroorzaakt. Zo luidde het bij GeenStijl als volgt: “Ik wil graag anoniem blijven, maar ooggetuigen hebben bevestigd dat Ziyech daadwerkelijk achter het stuur zat. Hij heeft met zijn medepassagier gewisseld en is er zelf vandoor gegaan. De ‘bestuurder’ die is aangehouden zou ook nog eens te veel hebben gedronken.”

Als dit waar is, houdt dit in dat Hakim niet alleen zijn vriend keihard heeft genaaid, maar zelf dronken in de auto is gestapt. Met deze actie heeft hij niet alleen zijn eigen auto gesloopt, maar ook een Volkswagen Polo van een ander en een aantal fietsen. Kortom, het is ronduit een naaiactie wat deze man heeft gedaan. 

Rijden met alcohol op

Het schijnt dat Hakim zelf achter het stuur is gestapt nadat een aantal fans hem herkend hebben. Ziyech zou met zijn vrienden rond 18:00 al helemaal bezopen door Amsterdam lopen. Hierna hebben verschillende mensen gezien hoe hij zelf achter het stuur kroop. Dit speelde zich kort voor het ongeluk af. 

Bijzonder is dat Hakim vervolgens door is gereden om verder te zuipen. Zo is hij vervolgens van 19:00 tot sluitingstijd gespot bij een terrassenfestival. Als dit waar is, heeft hij niet alleen zijn vriend genaaid, maar ook een hele tijd met alcohol op in de auto gezeten. Na te veel gezopen te hebben en een auto te rijden zet hij zijn vriend achter het stuur om vervolgens zelf te vluchten. Het is in ieder geval een bijzonder verhaal.