Guido Weijers spreekt af met een meisje van dertien: “Afgesproken om haar te fotograferen”

Guido Weijers spreekt af met een meisje van dertien

Guido Weijers schijnt heel ver te zijn gegaan met zijn pedofilie laat Yvonne Coldeweijer weten op haar juicekanaal. Een volger vraagt aan haar hoe het zit met de zaak van Guido Weijers, maar hier komt niet veel goeds uit. Yvonne heeft dus een verhaal gehoord over Guido die afgesproken heeft met een erg jong meisje van dertien, die samen met haar ouders één van zijn shows heeft gezien. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk, maar het kan niet veel goeds betekenen. 

Guido Weijers spreekt af met jonge meisjes

We wisten natuurlijk al dat Guido Weijers het erg leuk vindt om met jonge meisjes af te spreken. Met name van meisjes rond de achtien zijn hier het slachtoffer van geweest. Het schijnt dat hij deze jonge, soms zelfs minderjarige dames, een gratis vakantie aanbood als ze de daad met hem deden. Er zijn dus veel meisjes geweest die hierin zijn getrapt. 

Hij is meerdere malen in het vliegtuig gespot met jonge dames waar ze nogal onsmakelijk bezig waren. Als je het gezicht van Guido ziet, is het echt een wonder dat er meisjes zijn die hierin trappen. Helaas voor de meisjes is Guido in zijn acties best ver gegaan. Voor zover er bekend is, heeft hij niets gedaan tegen de wil van de meisjes in. 

Jonge meisjes 

Yvonne Coldeweijer maakt vanochtend bekend dat de leeftijd van de meisjes waar Guido mee afgesproken heeft steeds lager wordt. Zo laat ze weten dat ze van een betrouwbare spion heeft gehoord dat Guido af heeft gesproken met een meisje van dertien. Het is niet helemaal duidelijk hoe de zaak in elkaar steekt, maar hij heeft met haar afgesproken om foto’s te maken. 

Het verhaal begint bij een jong meisje van dertien die samen met haar ouders naar een show van Guido Weijers gaat. Na afloop krijgt ze berichtjes van Guido op Facebook waarin hij vraagt om met haar af te spreken. Dit betekent al niet veel goeds, maar het wordt nog erger. Guido Weijers spreekt namelijk met het meisje af om haar te fotograferen. Yvonne Colderweijer is nog aan het wachten op een reactie van Guido zelf over deze situaties, maar waarschijnlijk is een reactie ver te zoeken.