Grote domper voor Jandino Asporaat: Hij is niet meer relevant

Grote domper voor Jandino Asporaat

Grote domper voor Jandino Asporaat. Binnenkort komt er weer een nieuwe film van Jandino aan, maar de kans is groot dat deze niet zo goed bekeken gaat worden. Het was een tijdje geleden dat Jandino voor het laatst op tv te zien was, maar gisteren konden we weer naar de beste man kijken. Helaas voor Jandino waren er vrij weinig mensen die hierop zaten te wachten. Het lijkt erop dat hij niet meer relevant is. 

Comeback van Jandino op tv

Gisteren is de eerste keer in een lange tijd dat we Jandino weer op tv konden zien. Op RTL7 was hij weer te zien met de eerste twee Bonbini films. Kijkers zaten alleen niet zo te wachten op de terugkeer van de comedian. De kijkcijfers zijn bijzonder matig voor Jandino. De vorige keer dat we hem op tv zagen waren de kijkcijfers ook al teleurstellend. 

De twee bonbini films van Jandino hebben 186.000 kijkers en 148.000 kijkers gescoord. Ook zijn vorige show Jandino’s bezorgservice was geen succes. Hier trok hij ook geen kijkers mee. Zal dit komen doordat hij niet meer relevant is?

De nieuwe film van Jandino

Binnenkort komt er ook weer een nieuwe film van Jandino in de bioscoop. Als zijn oude films en een show op tv al zo slecht scoren, is het maar de vraag wat het gaat worden als er een nieuwe film in de bioscoop komt. Dit kan natuurlijk twee kanten op gaan. Als het een groot succes is, kunnen we Jandino ook weer vaker op tv verwachten. Als het echter een flop wordt, kan dit betekenen dat de carrière van Jandino op tv voorbij is. 

Het is voor Jandino vooral hopen dat hij op de een of andere manier weer in opspraak kan komen. Als hij dit voor elkaar weet te krijgen, is de kans een stuk groter dat hij weer wat relevantie kan krijgen. Zo niet, is de kans groot dat zijn carrière tot een einde komt.