Gordon vindt het tijd voor nieuwe liefde: Op naar het volgende drama

Gordon vindt het tijd voor nieuwe liefde

Gordon vindt het tijd voor nieuwe liefde. Het drama rondom Gordon is nog steeds niet voorbij. De beste man dacht het voor elkaar te hebben met zijn verloving, maar door zijn eigen gedrag is dit compleet in het water gevallen. Nu is Gordon op zoek naar nieuwe liefde. Echter doet hij dit niet om een nieuwe relatie te beginnen. Hij is laatst weer in een gaybar gespot waar hij constant stond te bekken met een andere man, dit deelde RealityFBI met ons op Instagram.

Het spectaculaire liefdesleven van Gordon

Het liefdesleven van Gordon is niet altijd rozengeur en maneschijn. We kunnen het eerder spectaculair noemen, maar dan niet op een goede manier. In zijn vorige relatie had hij het eindelijk zover weten te trappen dat hij ging trouwen, maar dit huwelijk heeft hij in het water laten vallen door zijn verslaving. Zijn ex-verloofde werd maar niet met rust gelaten door onze grote vriend Gordon. 

Inmiddels heeft Gordon geprobeerd alles achter zich te laten, al lukt hem dit niet altijd even goed. Zijn ex heeft nog een paar keer aangegeven dat Gordon hem niet met rust kon laten, maar inmiddels lijkt het rustig te zijn rondom de twee. Blijkbaar durft Gordon zijn gezicht ook weer in Nederland te laten zien, want hij is ook weer in een Amsterdamse gaybar gespot. 

Tijd voor een nieuw drama

Het is voor Gordon te hopen dat hij nu vooral op zoek is naar een scharrel, want anders is het tijd voor een nieuw drama. Waarschijnlijk zit niemand te wachten op hetzelfde drama dat we nu wel een keer van Gordon zijn gewend. Zolang hij lekker naar de gaybars blijft gaan, moet het voor de komende tijd goed blijven gaan. 

Je verwacht het niet, maar Gordon heeft het voor elkaar gekregen dat een jongeman zin had om de hele avond met hem te bekken. Waarschijnlijk gaat het hier om een jongen die niet weet wie Gordon is, want anders zal je ook niet met hem gaan bekken, laat staan een hele avond doorbrengen. Het is vooral te hopen dat Gordon niet weer al het gezeik gaat starten, zoals met Gavin. Alleen de tijd kan ons dit leren. 

Gordon gaybar
Gordon vindt het tijd voor nieuwe liefde: Op naar het volgende drama 3