Gordon spant een rechtszaak aan tegen zijn ex en Evert Santegoeds: “De verwoesting is niet in woorden te omschrijven”

Gordon spant een rechtszaak aan tegen zijn ex en Evert Santegoeds

Shownieuws deelde deze middag dat Gordon een rechtszaak tegen zijn ex aan gaat spannen. Inmiddels hebben de manager van Gordon en Gordon zelf ook al gereageerd. Gordon zegt dat hij ook een rechtszaak aan gaat spannen tegen een Nederlander die hem het leven zuur heeft gemaakt. Zelf wil hij geen namen noemen, maar volgens Yvonne Coldeweijer kunnen we aannemen dat dit gaat om de enige echte Evert Santegoeds. 

De rechtszaak tegen Gavin Rozario

Gordon is van plan om als eerste een rechtszaak tegen zijn ex, Gavin Rozario aan te spannen. Dit wil hij doen omdat Gavin appjes heeft gedeeld zonder dat Gordon hier vanaf wist. De rechtszaak van Gavin gaat hij in Australië voeren, het land waar Gavin vandaan komt. Op het moment is zijn management in contact met justitie in Australië. 

De rechtszaak kan nog best wat worden, want Gordon wil het gooien op de gedeelde privé Whatsapp-berichten en het mailverkeer. Aangezien Gordon op Instagram ook het een en ander heeft gedeeld met de wereld, kunnen we verwachten dat Gavin dit tegen hem gaat gebruiken. Dit gaat nog wat worden voor onze bipolaire cokejunk. 

De rechtszaak tegen Evert Santegoeds

De rechtszaak in Nederland gaat ook wat worden. Evert Santegoeds is degene die in Nederland de beelden van Gordon heeft geplaatst. Dit houdt in dat hij de enige is waar deze rechtszaak tegen gehouden kan worden. In een emotioneel appje naar Yvonne Coldeweijer laat Gordon weten wat dit allemaal met hem gedaan heeft: 

“Ik heb ook een advocaat genomen in Melbourne die een aangifte gaat voorbereiden en sowieso een civiele procedure gaat starten voor de schade. Ook in Australië is het strafbaar op privé Whatsapps en e-mails zomaar te verspreiden met als doel iemand bewust te beschadigen. De emotionele schade en de schade aan mijn goede naam en eer zijn niet uit te drukken in woorden”. Ik ben benieuwd wie ooit zegt dat Gordon een goede naam heeft. 

Hierna vervolgt hij over de aangifte in Nederland: “In Nederland heb ik ook aangifte gedaan tegen een persoon wiens naam ik niet noem vanwege privacy overwegingen en het OM neemt de zaak heel hoog op. Op smaad en laster en iemand bewust kapotmaken op social media of andere fora staat gevangenisstraf. Ik ben nu net iets herstellende, maar de verwoesting die deze persoon heeft aangericht is niet in woorden te omschrijven”, aldus Gordon tegen Yvonne Coldeweijer. Het klinkt alsof hij Evert Santegoeds de bak in wil hebben.