Gordon scoort de zoveelste flop: “Zelfs Lachen om Homevideo’s scoort beter”

Gordon scoort de zoveelste flop

Gordon scoort de zoveelste flop. We hebben al een tijdje niets meer van Gordon gehoord en dit is maar goed ook. Het lijkt erop dat zelfs John de Mol er nu helemaal klaar mee is. Het laatste programma dat Gordon de komende tijd gaat maken, Wat Een Uitvinding, blijkt nu zelfs slechter te scoren dan Lachen om Homevideo’s. Dit is een flinke domper voor Gordon en waarschijnlijk ook de laatste.

Gordon op Bali

Het enige wat we de laatste tijd nog van Gordon horen is dat hij weer naar het volgende land gevlucht is. Op het moment zit hij op Bali. Nu hij van Instagram verdwenen is, is het erg rustig geworden. Blijkbaar heeft hij het doorgekregen dat het beter voor hem is om gewoon van social media weg te blijven. 

Lachen om Homevideo’s en Alles is Muziek scoorde beter

Zowel Lachen om Homevideo’s als Alles is Muziek scoren beter dan Wat Een Uitvinding. Dit is bijzonder, want Lachen om Homevideo’s staat bekend om de lage kijkcijfers en Alles is Muziek is hierdoor van de buis gehaald. Het is bijzonder dat Gordon nog niet van de buis is gehaald. 

Geen enkel programma van Gordon is echt een hit geweest, maar dit is een nog slechtere score dan we van hem gewend zijn. Het is waarschijnlijk een goede keuze van Talpa geweest om het contract van Gordon niet meer te verlengen.