Gordon probeert zo snel mogelijk zijn geld op te maken: “Drie ton aan reizen uitgegeven”

Gordon probeert zo snel mogelijk zijn geld op te maken

Gordon probeert zo snel mogelijk zijn geld op te maken. Gordon is de laatste tijd flink aan het reizen geblazen. Hij is de hele tijd bezig met reizen, ondanks dat zijn contract bij SBS binnenkort afloopt. Als hij zo doorgaat, is de kans groot dat hij zo door zijn geld heen is. Dit jaar alleen al heeft hij flink wat reizen gemaakt, wat in totaal zo’n drie ton heeft gekost. 

We horen niks meer van Gordon

Tegenwoordig horen we helemaal niets meer van Gordon. Eigenlijk vindt niemand het erg dat we niets meer horen van hem. Hij is alleen weer heel dom bezig. Hij is constant bezig met al zijn geld uitgeven. In dit jaar heeft hij al zes vakantielocaties gehad, waaronder Australië, Bora Bora, Amerika, Japan, Bali en de Malediven. 

Blijkbaar vindt hij het een goed idee om al zijn geld uit te geven aan vakanties. Alleen al met het reizen is hij drie ton kwijt. Vooral nu hij geen werk meer heeft, kan hij op deze manier heel snel door zijn geld heen gaan. Het lijkt er zelfs een beetje op alsof hij het er gewoon om doet. 

Gordon is op drift

Gordon is een tijdje geleden weer op Bali gezien. “Hij was daar met een vriendin”, merkt Evert Santegoeds op tijdens een podcast, “Hij is gespot door Nederlandste toeristen. Waarschijnlijk is hij een beetje op drift. Hij weet niet meer waar hij naartoe moet gaan”. 

Het erg is dat Gordon zijn hondjes nog thuis heeft zitten. Ondanks dat heeft Gordon besloten om naar Shanghai te reizen om zijn Chinees bij te spijkeren. De kans is groot dat Gordon erg snel door zijn geld heen gaat als het zo doorgaat. Dit zal catastrofaal zijn voor hem, want er is waarschijnlijk geen enkele zender die nog met hem in zee wil.