Gordon heeft een nieuw slachtoffer gevonden: “Alle alarmbellen gingen af”

Gordon heeft een nieuw slachtoffer gevonden

Gordon heeft een nieuw slachtoffer gevonden. Onze grote vriend Gordon heeft zijn eigen Instagram pagina verwijderd, maar hij is blijkbaar niet helemaal verdwenen van de sociale media. Dit keer is hij namelijk opgedoken op het Instagram account van een ander. Gordon is samen gespot met een Oekraïense man, genaamd Evan Smelov. Zal hij nu al weer een nieuw slachtoffer gevonden hebben? 

De vorige relatie van Gordon

De vorige relatie van Gordon is nou niet echt iets waar je graag over praat. Gordon had een relatie met de Australische Gavin. Het begin van de relatie leek rozengeur en maneschijn, maar het bleek helemaal niet zo leuk te zijn als Gordon het liet lijken. Gordon had het laten lijken alsof Gavin hem ten huwelijk had gevraagd, maar dit bleek totaal niet het geval te zijn. Gavin heeft een tijdje geleden namelijk aangegeven dat het vanaf het begin af aan al Gordons idee was. 

Naast de verloving ging de rest ook niet zo soepel. Blijkbaar heeft de cocaïneverslaving van Gordon veel voor de twee verpest. Gavin kwam namelijk achter de agressieve aard van Gordon toen hij iets deed wat Gordon niet wilde. Blijkbaar kan Gordon zich echt als een klein kind gedragen, maar dit is niet alles, want Gavin was bang dat hij agressief zou gaan doen. 

Gordon een nieuwe relatie

Het is geen goed voorteken dat Gordon weer een nieuw slachtoffer heeft gevonden. Hij is laatst ook al gezien toen hij uitgebreid stond te bekken in een gaybar. De jongen waar hij mee op de foto staat, lijkt bijzonder veel op dezelfde vent. De kans is dus groot dat hij een nieuwe scharrel heeft gevonden waar hij de komende tijd mee aan kan pappen. Het wordt nu vooral hopen dat hij niks geks in zijn hoofd gaat halen en ook met deze jongen wil trouwen. 

De jongen ziet er in ieder geval uit als iemand waar Gordon van droomt. Dat de twee misschien wat met elkaar krijgen, is daarom nog helemaal niet zo’n gek idee. Het is vooral hopen dat het niet verkeerd uit gaat pakken. Hieronder een foto van de jongen waar het om gaat: