Goed nieuws voor Nicol Kremers: Ze is geen verdachte voor belastingfraude

Goed nieuws voor Nicol Kremers

Er is een hele tijd terug een onderzoek gestart naar Peter Gillis door de belastingdienst. Dit onderzoek ging voornamelijk over belastingfraude wat Peter Gillis over de jaren heen heeft gepleegd. Nicol Kremers gaat geen onderdeel worden van dit onderzoek. De belastingdienst ziet haar niet als verdachte voor de belastingfraude. Dit is erg goed nieuws voor Nicol, want vanuit een interview die ze met Shownieuws heeft gegeven, kunnen we zien dat ze de regels zelf ook niet zo nauw neemt. 

De fraudezaak tegen Peter Gillis

Peter Gillis kan zijn geluk niet op nu de mishandelingszaak uit is gesteld en er een nieuw seizoen van Massa is Kassa wordt gefilmd. Helaas voor Gillis is de uitgestelde mishandelingszaak niet het enige drama. Gillis neemt de regels van de belastingdienst niet zo nauw. Uit cijfers door de jaren heen is te zien hoe Gillis te weinig aangeeft bij de belastingdienst. 

Dit is echter niet het enige waar hij van verdacht wordt. Zo wordt er ook gedacht dat hij onderdeel is van witwaspraktijken. Aangezien Gillis de regels voor de bouw van zijn parken en villa’s ook niet zo serieus neemt, is het te verwachten dat Gillis zo’n zaak aan zijn broek krijgt. Het is wel interessant dat Nicol Kremers hier geen onderdeel van is. 

Nicol Kremers neemt de regels ook niet zo nauw

Nicol heeft tijdens een interview met Shownieuws gezegd dat ze het ondernemen van Peter Gillis heeft geleerd. Daarnaast gaf ze ook aan dat ze de regels zelf ook niet zo nauw neemt. Het is voor haar daarom ook een groot geluk dat ze niet naar haar gaan kijken. Als ze dit wel zouden doen, had het nog wel een catastrofaal uit kunnen pakken. 

Veel mensen zouden het heerlijk vinden om Nicol een keer op haar bek te zien vallen. Ondanks alle aantijgingen heeft Peter Gillis nog een grote aanhang die Nicol liever kwijt dan rijk is, net als Gillis zelf. Nicol weet de laatste tijd zelf overal mee weg te komen, dus het is ook niet erg als er een zaak naar haar gestart gaat worden.