Goed nieuws voor de Meilandjes: Kijkcijfers gaan weer omhoog

Goed nieuws voor de Meilandjes

Goed nieuws voor de Meilandjes. De kijkcijfers van de Meilandjes zijn een hele tijd om te janken geweest. Al had Martien aangegeven te stoppen als de kijkcijfers onder de miljoen zouden komen, heeft hij dit niet gedaan. Voor een realitysoap die al die tijd zo goed gescoord heeft, zijn de cijfers schrikwekkend laag geweest de laatste weken. Ondanks de lage score, zijn er deze week wel meer mensen gaan kijken. Gaan de Meilandjes het nu eindelijk weer goed doen?

Veel drama in de familie Meiland

In de laatste aflevering van Chateau Meiland is te zien hoe de spanning in de familie steeds verder op begint te lopen. We kunnen zien hoe de familie nog steeds bezig is met het klussen aan het pension Code Rosé, maar dit gaat niet helemaal zoals ze willen. Hierdoor begint de spanning in de familie steeds verder op te lopen. Het begint zelf zo erg te worden dat het lijkt alsof ze op knappen staan. 

Voornamelijk tussen Martien, Erica en Maxime is het groot drama. Martien en Maxime doen het inrichten normaal gesproken samen, maar Martien heeft ervoor gekozen om het dit keer met Montana te doen. Maxime kon dit niet echt waarderen, want ze sprak dit ook nogal boos in de camera uit. 

Ook tussen Martien en Erica begint de spanning steeds verder op te lopen. De twee zijn constant chagrijnig en boos tegen elkaar aan het doen. Het lijkt erop dat de familie zodanig op knappen staat dat er een grote ruzie uit kan breken. Blijkbaar betekent dit wel dat de kijkcijfers omhoog gaan, want de Meilandjes scoren steeds beter. 

Concurrentie verdwenen

De voornaamste reden waarom de Meilandjes nu wel scoren, is het verdwijnen van de concurrentie. Doordat het nieuwe seizoen van Kopen zonder Kijken en De Vakantieman voorbij is, heeft Chateau Meiland vrij spel. Dit is ook goed te zien. Samen met uitgesteld kijken halen ze nu 1.017.000 kijkers, wat eindelijk weer boven de miljoen is. 

Het is nu vooral volhouden voor de Meilandjes in de hoop dat ze er nog meer uit kunnen halen. Het volgende seizoen is ook al aangekondigd, dus voor de Meilandjes is het verstandig om minder herhaling in de afleveringen te brengen. Het is maar de vraag of ze hier nog meer uit kunne halen.