Glennis Grace tekent wapenstilstand met RTL Boulevard: “We zijn weer op speaking terms”

Glennis Grace tekent wapenstilstand met RTL Boulevard

Glennis Grace tekent wapenstilstand met RTL Boulevard. De agressieve zangeres heeft besloten dat het tijd is om weer goed om te gaan met de media. Ze heeft besloten dat ze maar eens gaat beginnen bij RTL Boulevard. Boulevard is één van de grootste partijen die het nieuws over Glenda gebracht heeft en het ook flink uitgemolken heeft. Inmiddels hebben ze een wapenstilstand met elkaar getekend. 

RTL Boulevard melkt Glennis Grace juice uit

RTL Boulevard is erg ver gegaan met het uitmelken van de Glennis Grace juice. Het begon met Boulevard voor het politiebureau om buurtbewoners te interviewen. Uiteindelijk ging het zelfs zo ver dat ze in België fans op aan het wachten waren voor een interview. Tijdens dit interview vroegen ze aan de fans of ze wisten waar ze naartoe gingen. Inmiddels is het echter anders geworden, want tijdens de Jinek aflevering van gisteravond heeft Boulevard bekend gemaakt dat ze een wapenstilstand met Glennis Grace hebben getekend. 

Glennis Grace heeft RTL Boulevard nodig

Tijdens de uitzending zegt Angela de Jong: “Ze heeft jullie ook keihard nodig”. Dit klopt ook, want tot nu toe heeft Glennis het nog niet echt voor elkaar gekregen om nieuwe optredens te krijgen in Nederland. Het enige wat ze voor elkaar gekregen heeft sinds het incident in de Jumbo, is een concert in Israël. 

Nu Glenda zichzelf probeert te beteren, is het nog even afwachten tot ze weer een concert in Nederland kan krijgen. Nu ze weer gezongen heeft op de begrafenis van Jimmy, is de kans groot dat haar tweede kans eraan zit te komen.