Glennis Grace gaat een comeback maken op de pridefeesten: “Ze mag heel dankbaar zijn dat ze die kans nog krijgt”

Glennis Grace gaat een comeback maken op de pridefeesten

Het is zover. Glennis Grace probeert haar comeback in Nederland te maken. Ze heeft al eerder weer een optreden gegeven in Israël, maar in Nederland is dit haar niet meer gelukt na het incident in de Jumbo. Eindelijk gaat ze de kans krijgen waar ze al zo lang op zit te wachten. Aan het einde van de pridefeesten krijgt Glenda de kans om zichzelf weer een keer te laten horen aan het Nederlandse publiek. 

Glennis Grace in de Jumbo

De meeste mensen weten wel hoe het incident van Glennis Grace in de Jumbo eraan toe ging. Glenda uitte zich nogal agressief naar de medewerkers van de supermarkt, waardoor ze veroordeeld tot 200 uur aan taakstraf. Hierdoor zijn ook al haar shows en optredens gecanceld, want niemand wilde zich nog aan de negativiteit rondom Glennis wagen. 

De eerste keer dat ze in tijden weer echt te zien was, was tijdens een aflevering van Bij Andy in de Auto. Hier heeft ze een interview gegeven met oud-voetballer Andy van der Meijde. Nu ze haar taakstraf afgerond heeft, kan ze het podium weer op komen, maar hier moet het wel eerst van komen. 

De comeback van Glennis Grace

Glennis Grace weet nu eindelijk weer een comeback te maken. Ze had al veel geluk dat ze naar Israël mocht komen voor een Whitney Houston tribute. Hier heeft ze iedereens oren eraf kunnen zingen voor het eerst in jaren. Nu krijgt ze in Nederland de kans om tijdens het laatste feest van de pride een optreden te geven. 

Bij Shownieuws bespreken ze dit kort. Eén van de presentatrices zegt hierover, “Ze mag heel dankbaar zijn dat ze die kans nog krijgt”. Op 6 augustus krijgt ze de kans om op het podium te staan met het bijschrift ‘Show some love’. Zal dit haar nieuwe doorbraak worden of zit nog steeds niemand te wachten op Glennis Grace?