Geraldine Kemper en Jan Versteegh krijgen officiële waarschuwing na incident in het zwembad: “We waren aan het zuipen”

Geraldine Kemper en Jan Versteegh krijgen officiële waarschuwing na incident in het zwembad

Geraldine Kemper laat een interessant feitje weten tijdens haar podcast met Gwen van Poorten, De Grote Gwen en Geraldine Show. Zo vertelt ze over een bonte avond die ze samen met Jan Versteegh in het zwembad heeft gehad tijdens een opnamevakantie. Geraldine vertelt hoe ze het zo ver hebben getrapt dat ze hier een officiële waarschuwing voor hebben ontvangen van BNNVARA. Zelf vertelde ze het echter alsof ze er trots op is dat ze dit heeft gedaan. 

De opnames van Jan vs. Geraldine

Ondanks dat Geraldine niet heeft verteld waar het incident zich precies af heeft gespeeld, heeft ze wel verteld dat het ging om het programma Jan vs. Geraldine. In ieder geval waren ze samen in het buitenland te vinden waar het er pittig aan toe ging. Zo moesten ze twee dagen hard aan het werk en kregen ze één dag vrij om wat voor zichzelf te gaan doen. 

Geraldine laat weten: “We moesten twee dagen hard werken en mochten één dag vrij. Dat is natuurlijk een window of opportunities”. Hier heeft ze ook flink gebruik van gemaakt, want de nacht van de dag waarop ze vrijgelaten werd, heeft ze het samen met Jan Versteegh flink bont gemaakt in het zwembad. 

Het incident

Geraldine laat weten hoe het incident er precies aan toe is gegaan. “We leerden die avond een leuke kitesurfer kennen waarmee we het in het hotel op een zuipen zetten”, begint Geraldine, “Dus wij waren aan het zuipen en op een gegeven moment gaat bij mij het licht uit”. Om alles van de avond weer terug te halen, heeft ze de camerabeelden moeten bekijken. 

“We zijn naar het zwembad gegaan en de kitesurfer heeft op het dak een brandblusser gepakt en het hele zwembad ondergespoten”, vervolgt Geraldine, “De volgende dag had ik geen idee meer van de vorige avond tot ik op het strand mijn kater aan het uitzitten was. Ik kreeg een boos belletje van de productie. En we werden één voor één in een kamertje gezet om gehoord te worden”. Uiteindelijk is hier uitgekomen dat Jan en Geraldine de kosten voor het schoonmaken hebben moeten betalen. 

Daarnaast heeft BNNVARA er voor gekozen om Geraldine Kemper en Jan Versteegh een officiële waarschuwing te geven. Geraldine laat hierover weten: “Die heb ik nog steeds, en die verjaart natuurlijk ook niet”. De hele podcast kun je hieronder beluisteren!