Geraldine Kemper doet een boekje open over haar leven in de slaapkamer

Geraldine Kemper doet een boekje open over haar leven in de slaapkamer

Geraldine Kemper doet een boekje open over haar leven in de slaapkamer. De oud presentatrice van Spuiten&Slikken heeft zich natuurlijk flink uitgeleefd met verschillende soorten drugs en andere gekke handelingen op live tv. Ondanks dat ze het programma niet meer presenteert, blijkt het dat ze nog steeds flink wild kan doen. Tijdens het programma Boerderij van Dorst doet ze een boekje open over haar leven in de slaapkamer. 

De carrière van Geraldine Kemper

Samen met Raven van Dorst en Hanna van Vliet zit Geraldine aan tafel, waar Raven direct begint over haar carrière en haar lijf. Zo vraagt die: “Ben je veel met je lijf bezig? Je hebt Spuiten&Slikken gedaan en je hebt een hele documentaire over de vulva gemaakt”. Waarna Geraldine toegeeft dat ze erg onzeker is geweest over haar lichaam en daarom het taboe rondom het vrouwelijk lichaam wil verbreken. 

Hierna omschrijft ze hoe ze voor een aflevering van Spuiten&Slikken samen met 40 andere vrouwen een gipsafdruk van haar vulva heeft laten maken. Vervolgens zegt ze: “Thuis liet ik de afdrukken aan Freek zien en moest hij raden welke van mij was. Hij had het niet goed”. 

Het wilde leven in de slaapkamer van Geraldine Kemper

Hierna vervolgt Geraldine over haar leven in de slaapkamer. Zo zegt ze dat ze samen met haar vriend een app gebruikt om nieuwe mensen te ontmoeten om het bed mee te delen. Samen hebben ze een profiel waarop ze foto’s delen waarop ze hun gezicht bedekken met een smiley. Blijkbaar hebben ze nog steeds een wild leven in de slaapkamer.