Gaby Blaaser spuit zichzelf vol met plastic na bevalling: “Na negen maanden eindelijk weer!”

Gaby Blaaser spuit zichzelf vol met plastic na bevalling

Gaby Blaaser is blij dat ze eindelijk bevallen is. Dit laat ze via haar Instagram weten. Ze is niet alleen blij dat haar dochtertje gezond is en de zwangerschap voorbij is, maar ook dat ze haar hele lichaam weer vol kan spuiten met plastic. Gaby laat weten dat ze grote plannen heeft voor de dingen die ze aan haar lichaam wil veranderen. Het is nu nog maar drie weken geleden en Gaby laat al weer een spuit in haar gezicht zetten. Op haar Instagram laat ze weten: “Na negen maanden eindelijk weer!”. 

Plannen om haar lichaam te bewerken

Gaby heeft al verschillende plannen gemaakt om haar lichaam te bewerken. Ze heeft nu haar gezicht al weer op laten spuiten om van wat rimpeltjes af te komen, maar dit is niet het enige wat ze van plan is. Zelf vond ze dat ze ‘diepe rimpels’ in haar voorhoofd kreeg, dus deze zijn eventjes opgespoten. 

Tijdens haar zwangerschap heeft Gaby Blaaser al het een en ander verklapt over haar plannen met haar lichaam. Zo zegt ze dat ze ergens tegen het einde van 2024 implantaten in haar boezem wil laten zetten. “Ik wilde ze eigenlijk nooit, maar nu ik zie hoe mooi en vol ze zijn, wil ik ze wel”. 

Moeite met aankomen

Gaby heeft ook veel moeite gehad met haar zwangerschap. Zo heeft ze het een hele tijd niet kunnen hebben dat ze in gewicht aan het aankomen was. Ze liet aan de wereld weten dat ze zo veel mogelijk in de sportschool wilde blijven staan in de tijd dat ze zwanger werd. 

Haar volgers konden dit niet zo waarderen. In de comments was namelijk te zien hoe Gaby veel kritiek kreeg op haar denkwijze. Haar volgers dachten dat ze haarzelf en haar baby in gevaar ging brengen door deze uitspraken. Het is nu maar de vraag of ze dit ook daadwerkelijk door gaat zetten. Het kan namelijk erg gevaarlijk voor haarzelf worden om nu ineens zoveel af te gaan vallen.