Gaby Blaaser laat haar lichaam na zwangerschap in een pikant lingeriesetje

Gaby Blaaser laat haar lichaam na zwangerschap in een pikant lingeriesetje

Nu Gaby Blaaser eindelijk bevallen is van haar dochtertje Isabella, is het natuurlijk tijd om weer verder te gaan met haar werk. Ze begint ook weer erg goed door haar lichaam in een pikant lingeriesetje te laten zien. Door haar zwangerschap hebben we de laatste tijd niet zoveel meer van haar lichaam gezien, maar de kans is groot dat ze dit wel weer in gaat halen. 

Plastic fantastic

Gaby Blaaser is er niet bang voor om wat plastic in haar lichaam te spuiten. Nu ze dit negen maanden niet meer heeft kunnen doen door haar zwangerschap, heeft ze dit ook direct weer opgepakt. Ze heeft haar gezicht weer op laten spuiten en ze heeft ook grote plannen voor de toekomst. 

Pikante foto op Instagram

De eerste pikante foto na haar zwangerschap hebben we nu eindelijk ontvangen. Gaby pakt direct groot uit door een prachtige foto in lingerie te plaatsen. Naast dat ze nu als prachtig model voor lingerie en kleding kan poseren, is ze nu ook nog eens geschikt voor babykleding merken. Het setje dat ze dit keer aan heeft gedaan, is ook nog eens doorzichtig. Kijk zelf maar!