Gaby Blaaser begint weer met sporten: Gaat haar ongezonde obsessie weer beginnen?

Gaby Blaaser begint weer met sporten

Gaby Blaaser deelt vandaag op Instagram dat het de eerste dag is waarop ze weer begint met sporten. Voor de meeste mensen klinkt dit niet zo speciaal, maar bij Gaby Blaaser betekent dit over het algemeen niet veel goed. Eerder liet Gaby Blaaser namelijk weten hoe ze na haar zwangerschap zo snel mogelijk weer een strak lichaam wilde krijgen. Inmiddels heeft ze langer gewacht dan ze zei, maar het lijkt er wel op dat haar ongezonde obsessie weer terug gaat komen. 

Gaby Blaaser geobsedeerd op haar lichaam

Zoals veel mensen weten, is Gaby Blaaser compleet geobsedeerd door haar lichaam. Haar zwangerschap heeft dit misschien een beetje verminderd, maar heel veel beter is het niet geworden. In het begin van haar zwangerschap heeft ze aangegeven dat ze na haar zwangerschap direct van plan was om terug te gaan naar ‘haar oude lichaam’. 

Gaby deelt met haar volgers hoe onzeker ze is over haar zwangerschap. Ondanks dat je zo’n beeld van jezelf kan krijgen als je zwanger bent, is het nog steeds niet verstandig om in te geven. Het is zelfs ongezond voor de baby als je dit doet. De kans is echter klein dat Gaby dit gaat doen. Zelfs als je alleen borstvoeding geeft, kan het schadelijk zijn voor de baby als je niet goed eet. 

Het is voor Gaby en haar baby te hopen dat ze nog even wacht met haar obsessie. Het is belangrijk voor haar lichaam om eerst goed bij te komen na een zwangerschap. Helaas is het alleen de vraag of ze dit ook daadwerkelijk gaat doen. Ik betwijfel het als ze na haar zwangerschap zo graag weer wilde beginnen met plastic in haar lichaam spuiten. 

Gaby Blaaser spuit plastic in haar lichaam

Naast dat ze geobsedeerd is door haar lichaam, is ze nu ze de bevalling heeft gehad ook bezig met plastic in haar lichaam spuiten. Naast dat ze haar gezicht weer bij heeft laten werken, heeft ze ook al grote plannen voor de rest van haar lichaam. Ze laat weten dat ze plannen heeft om op meer plekken plastic te laten plaatsen. Zo liet ze een tijdje geleden weten dat ze graag plastic in haar kwarktassen wil plaatsen.