Frans Bauer tekent voor terugkeer van De Bauers: “Het is bijna 100% zeker”

Frans Bauer tekent voor terugkeer van De Bauers

Frans Bauer tekent voor terugkeer van De Bauers. Het was nog niet helemaal zeker dat De Bauers terug zouden komen, maar Frans Bauer heeft er nu een contract voor getekend. Zelf probeert hij het nog uit het nieuws te houden en heeft hij gezegd dat hij zijn opties open houdt, is er via Yvonne Coldeweijer bekend gemaakt dat hij alsnog een contract getekend heeft. Yvonne geeft op Instagram aan: “Dat deze soap er gaat komen, is bijna 100% zeker. 

De Bauers komt terug

Frans Bauer wil zoveel mogelijk in het midden laten over de terugkeer van De Bauers, maar via Yvonne Coldeweijer is het nu al uitgelekt dat hij een contract heeft getekend voor het volgende seizoen. Ze heeft via een spion gehoord dat Frans vorige maand al een contract heeft getekend voor het nieuwe seizoen. 

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe dit precies gegaan is. Het kan voor hetzelfde geld zijn dat hij alleen nog een contract bij een productiemaatschappij heeft getekend. Als dit het geval is, zijn ze nog aan het kijken bij welke zender ze terecht kunnen om De Bauers uit te zenden. Aangezien dit voorheen ook een grote hit was, is de kans groot dat iedere zender hier wel wat voor over heeft. 

Terugkeer De Bauers
Frans Bauer tekent voor terugkeer van De Bauers: “Het is bijna 100% zeker” 3

De jongste zoon van Frans Bauer ziet het niet zitten

Helaas voor Frans Bauer is niet iedereen even blij met de terugkeer van De Bauers. Zijn jongste zoon heeft namelijk aangegeven dat hij het niet ziet zitten om de hele dag gevolgd te worden door een camera. Zo geeft Lucas Bauer tijdens een interview aan: “Alsjeblieft niet. Ik hoef echt niet meer gevolgd te worden”. Blijkbaar vindt Frans de mening van zijn zoon hierin niet zo belangrijk.