Frank Lammers stopt bij Massa is Kassa: “Dit was het dan”

Frank Lammers stopt bij Massa is Kassa: “Dit was het dan”

Gisteren was de laatste aflevering van Massa is Kassa te zien. Het einde van deze aflevering is erg bijzonder, want het is de laatste keer dat we Massa is Kassa op deze manier gaan zien. Frank Lammers stopt namelijk bij Massa is Kassa. Het is nog niet in de media terecht gekomen, maar we kunnen wel aannemen dat hij gaat stoppen. Aan het einde van de laatste aflevering van dit seizoen is te horen hoe Frank Lammers zegt: “Dit was het dan”. 

Frank Lammers bij Massa is Kassa

Frank Lammers is vanaf het begin al onderdeel van Massa is Kassa. Hij leent zijn stem namelijk uit om de voice-over te spelen in de realitysoap. Frank is niet te missen bij Massa is Kassa en biedt elke aflevering weer leuke zinnetjes en droge grappen. Sommige mensen zeggen zelfs dat Lammers het lichtpuntje is van Massa is Kassa. 

Nu Peter Gillis zo negatief in het nieuws komt, kun je er natuurlijk vanuit gaan dat dit ook een invloed heeft op Frank Lammers. De kans zat er daarom al aan te komen dat hij zal gaan stoppen als voice-over. Voor Petertje betekent dit slecht nieuws, want hij moet op zoek gaan naar een nieuwe voice-over. 

Massa is Kassa in een nieuw jasje

Tijdens een livestream hebben Petertje en Wendy samen laten weten dat ze het volgende seizoen van Massa is Kassa in een ander jasje gaan steken. Dit kan eigenlijk twee dingen betekenen. Of ze willen interessant doen en hierdoor meer kijkers pakken, of Frank Lammers stopt als voice-over en ze hebben een andere oplossing nodig. Het lijkt mij een stuk waarschijnlijker dat Frank Lammers stopt als voice-over. 

Tot nu toe heeft Frank Lammers alleen maar achter Peter Gillis gestaan, maar het houdt een keer op. Peter Gillis krijgt nu zoveel rechtszaken en problemen aan zijn broek dat het ook een invloed heeft op Frank Lammers. Het is daarom ook geen gek moment voor Lammers om te zeggen dat hij ermee stopt. Dit betekent niet dat we zeker weten dat hij stopt, maar de kans is wel erg groot dat we hem volgend seizoen niet meer gaan horen. Desondanks komt er wel een nieuw seizoen aan, want ze zijn al volop aan het opnemen.