Floris Wyers zoekt ruzie met volgers: “Je moeder”

Floris Wyers zoekt ruzie met volgers

Floris Wyers zoekt ruzie met volgers. De beste man is natuurlijk niet altijd de slimste met zijn uitspraken, maar dit keer begint hij zijn eigen volgers uit te schelden. Hij scheldt daarbij niet alleen zijn volgers uit, maar geeft ons hier ook compleet de schuld van. Blijkbaar kan hij het niet waarderen dat hij zelf een keer wat geroepen heeft tijdens één van onze afleveringen. Eerder was het dikke mik met Floris, maar inmiddels is hij helemaal geswitcht en gaat hij vol tegen ons in. 

Boos op een volger

Op de Instagram van Floris is goed te zien hoe hij onnodig boos wordt op een volger. Floris heeft zelf een foto op Instagram geplaatst waarin hij een rare vlek op zijn neus heeft. Het is dan toch logisch dat je hier een opmerking over kan verwachten? Blijkbaar denkt hij dat dit niet normaal is. Een volger reageert onder deze foto: “Amice, wat zit er op je neus?”. 

Dit is helemaal geen gekke vraag, maar blijkbaar kan Floris deze niet waarderen, want hij gaat direct in de aanval. Onder de reactie is te zien hoe Floris direct agressief reageert: “Je moeders poes, idioot”. Sinds Floris niet op is komen dagen bij onze aflevering, lijkt hij heel prikkelbaar te zijn. Blijkbaar vindt hij dat hij dit af moet reageren op zijn volgers. 

Floris ruzie volger 1
Floris Wyers zoekt ruzie met volgers: “Je moeder” 5

Agressief van de coke

Floris heeft tijdens een aflevering van Roddelpraat een keer iets gezegd over zijn cocaïnegebruik. Als je zoiets zegt, moet je eerst nadenken over de gevolgen. Blijkbaar vindt Floris het een beter idee om er tegenin te gaan in plaats van na te denken voordat je iets zegt waar je niet achter staat. Het is natuurlijk een beetje wat je voorkeur hierin is. 

Floris ruzie volger 2
Floris Wyers zoekt ruzie met volgers: “Je moeder” 6

Andere volgers kunnen het natuurlijk niet laten om nog verder te gaan met deze discussie. Als je verder kijkt, staat er bijvoorbeeld ook een comment: “Agressief van de coke Floortje?”. Waarschijnlijk kan Floris dit soort comments absoluut niet waarderen, dus heeft hij een interessant bericht op zijn verhaal geplaatst. Kijk zelf maar!

Floris Wyers verhaal
Floris Wyers zoekt ruzie met volgers: “Je moeder” 7