Floris Wyers is uitgeschakeld: De komende tijd geen Pure Luxe meer

Floris Wyers is uitgeschakeld

Onze grote vriend Floris Wyers is wel vaker onhandig, bijvoorbeeld met uitspraken of acties, maar dit keer is hij compleet uitgeschakeld door een onhandige actie. Dit betekent dat we de komende tijd niet zoveel Pure Luxe meer gaan zien. Floris heeft zichzelf voor maanden uitgeschakeld en ligt op het moment in het ziekenhuis. Zal ome Floor weer veel te veel gedronken hebben en hierdoor een ongeluk veroorzaakt hebben?

Floris Wyers in zijn dronken buien

Het komt regelmatig voor dat ome Floor weer eens een dronken bui heeft. Eerder heeft hij in een dronken bui al een veel te dure auto naar de gallemiezen gereden. Dit soort incidenten komen regelmatig bij hem voor. Hij schijnt een echt alcoholprobleem te hebben. Hij krijgt hier ook regelmatig commentaar op. Tijdens zijn dronken buien doet hij verschillende dingen die hij eigenlijk niet kan maken, waaronder rijden in de auto of andere achterlijke dingen. 

Floris heeft als hij niet dronken is al regelmatig wat onhandige uitspraken, maar als hij dronken is, schijnt zijn ware zelf naar voren te komen. Een tijdje geleden heeft hij bijvoorbeeld in een dronken bui Joël Beukers op zijn knieën gesmeekt om een housetour. Daarnaast komt het regelmatig voor dat hij zich misdraagt op grote evenementen, waardoor hij verwijderd moet worden. 

Zal dit ook weer komen door een dronken actie?

Als je al helemaal raar gaat doen van de alcohol als je op een feestje staat, is de kans ook erg groot dat het ongeluk waardoor hij in het ziekenhuis terecht is gekomen ook veroorzaakt is door en dronken actie. Hoe dan ook, het is niet handig en hij ligt nu een paar maanden in het ziekenhuis om weer op sterkte te komen. De komende tijd geen Pure Luxe dus. 

Onder de post die hij op Instagram maakt, schrijft hij het volgende: “En dan ben je ineens voor maanden uitgeschakeld. Gebroken enkel op 3 plaatsen en een gekneusde hand. Volgende week opereren. Helemaal k*t natuurlijk. Mensen pas op, een ongeluk zit in een klein hoekje”. Daar heeft hij groot gelijk in natuurlijk, vooral als je weer eens te diep in het glaasje gekeken hebt. 

Floris Wyers is uitgeschakeld
Floris Wyers is uitgeschakeld: De komende tijd geen Pure Luxe meer 3